Facebook Pixel Δεν θέλει το ΟΑΚΑ ο Μελισσανίδης - Ποιο γήπεδο ζήτησε για δύο χρόνια;
| 2014-05-17 11:40:00

Δεν θέλει το ΟΑΚΑ ο Μελισσανίδης - Ποιο γήπεδο ζήτησε για δύο χρόνια;

Δεν θέλει το ΟΑΚΑ ο Μελισσανίδης - Ποιο γήπεδο ζήτησε για δύο χρόνια;

Η λύση που θέλει μέχρι να χριστεί η "Αγια-Σοφιά".

Επίσημη πρόταση στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης για τη χρήση του γηπέδου της Ριζούπολης για μία διετία φέρεται να έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Εδώ και καιρό ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ φερόταν πως εξέταζε το ενδεχόμενο να μετακομίσει η ομάδα του από το οικονομικά ασύμφορο και αχανές ΟΑΚΑ σε ένα μικρότερο γήπεδο, που θα είναι περισσότερο "έδρα" και θα κάνει πιο ομαλή τη μετάβαση προς την "Αγια-Σοφιά".

Το γήπεδο του Απόλλωνα κρίνεται ιδανικό, αφού με κάποια βελτιωτικά έργα μπορεί να γίνει μία εξαιρετική έδρα για την Ένωση μέχρι να μπορεί να μετακομίσει στο νέο της "σπίτι", στη γειτονική Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Τίγρης φέρεται να έχει κάνει πρόταση για τη χρήση του γηπέδου της Ριζούπολης έναντι 220.000 ευρώ το χρόνο, προσφέροντας μάλιστα ως προκαταβολή όλο το "ενοίκιο" για την πρώτη σεζόν.

Πάντως πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση του Απόλλωνα, καθώς παρότι η πρόταση είναι δελεαστική, εφόσον οι μετοχές του Σταμάτη Βελλή περάσουν στον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, τότε εκείνος έχει εκφράσει την πρόθεση να μη χρησιμοποιεί άλλη ομάδα το γήπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags