Facebook Pixel Η Ντόρτμουντ "έκλεψε" παίκτη του ΠAO!
| 2014-05-18 13:50:00

Η Ντόρτμουντ "έκλεψε" παίκτη του ΠAO!

Η Ντόρτμουντ "έκλεψε" παίκτη του ΠAO!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ SPORTDOG: Ο Γιούργκεν Κλοπ έκλεψε παίκτη που οι "πράσινοι" είχαν σίγουρο την επόμενη χρονιά στην ομάδα! Ποιος είναι; Η απάντηση με ένα κλικ...

Και μόνο το γεγονός, πάντως, ότι ο Κλοπ και φυσικά ολόκληρη Ντόρτμουντ, θέλει παίκτη που είχαν στη λίστα τους οι "πράσινοι", σημαίνει πολλά για τον προγραμματισμό και τη δουλειά που γίνεται στον Παναθηναϊκό.

Με τη στήλη "Sportdog Penalty" του σκύλου, να έχει ένα ακόμα αποκλειστικό θέμα και να αποκαλύπτει ότι η περίπτωση του δεξιού μπακ-χαφ που γράφτηκε για τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή, του Όλιβερ Κιρχ, "κάηκε" την προηγούμενη μέρα! Ο Γερμανός άσος ήταν μέσα στους παίκτες που ξεχώρισαν οι "πράσινοι" και ήθελαν στο ρόστερ την επόμενη σεζόν.

Το συμβόλαιό του με την Ντόρτμουντ έληγε σε λίγες μέρες και στα 31 του, του έδιναν την ευκαιρία να συνεχίσει σε επίπεδο πρωταθλητισμού, έστω και αν αυτό αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Κιρχ δεν είχε συμφωνήσει να συνεχίσει στον γερμανικό σύλλογο, γιατί ήθελε διετές συμβόλαιο και όχι μονοετές που του πρότειναν.

Όταν ο Κλοπ, όμως, έμαθε πως ο παίκτης ουσιαστικά τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό και προκειμένου να τον κρατήσει στην ομάδα του, του έδωσε το συμβόλαιο που ζητούσε για να συνεχίσει στην Ντόρτμουντ! Όπως και έγινε δηλαδή, ασχέτως αν στα ελληνικά ΜΜΕ γράφτηκε πως το όνομά του "παίζει". Αντίθετα, είχε ήδη "καεί"...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags