Facebook Pixel Διπλή νίκη της ΑΕΚ για τους Γιατρούς του Κόσμου
| 2014-05-26 21:23:00

Διπλή νίκη της ΑΕΚ για τους Γιατρούς του Κόσμου

Διπλή νίκη της ΑΕΚ για τους Γιατρούς του Κόσμου

Η Ένωση, με το... νέο αίμα της στην σύνθεσή της κέρδισε με 4-0 την Δόξα Αγίας Άννας στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα -Νίκη με 2-0 και για τους παλαίμαχους, με δυο γκολ του Μιχάλη Παυλή

* Πριν από την έναρξη του αγώνα η Δόξα Αγίας Άννας βράβευσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Νίκο Γεωργέα. Ο Ευάγγελος Ασλανίδης, που παρέλαβε τις πλακέτες για λογαριασμό των Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς τόνισε: «Εκ μέρους του κ.Μελισσανίδη και εκ μέρους του κ.Μπάγεβιτς και εκ μέρους της ΑΕΚ, απευθύνουμε ένα ευχαριστώ για την τιμή που μας κάνετε σήμερα. Μαθαίνω ότι η ομάδα σας εδώ έχει ιδιαίτερη δραστηριότητα στον κοινωνικό τομέα και είναι κάτι που και η ομάδα μας έχει πλούσια δράση. Εγώ αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι να είμαστε όλοι γεροί και του χρόνου και αντίχρονου να είμαστε πάλι εδώ και να μας χειροκροτήσετε ως πρωταθλητές».
* Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε η... κανονική ομάδα της ΑΕΚ, αλλά μόνο θεωρητικά, καθώς οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν ήταν από τα τμήματα υποδομής. Συγκεκριμένα, ο Τραϊανός Δέλλας χρησιμοποίησε τους Τσέλιο, Αργύριου, Βιδάλη, Γραμματίκα, Παληρούτα, Γιαννούτσο, Κέζο, Καρβουνίδη, Αντωνίου, Βλαχομήτρο, Κυριαζή. Η Ένωση δεν δυσκολεύτηκε καθόλου και κέρδισε εύκολα με 4-0, χάρη σε γκολ των Βιδάλη, Αντωνίου, Κυριαζή και Βλαχομήτρου.
* Στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού ματς αγωνίστηκαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι επίσης κατάφεραν εύκολα να φτάσουν στην νίκη με 2-0, με τον Μιχάλη Παυλή να πετυχαίνει και τα δύο γκολ.

ΠΗΓΗ: aek365

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags