Facebook Pixel Γι' αυτό δεν «τρέχει» η Εθνική!
Ποδόσφαιρο
| 2014-06-02 23:52:00

Γι' αυτό δεν «τρέχει» η Εθνική!

Γι' αυτό δεν «τρέχει» η Εθνική!

Γιατί το κέντρο της Ελλάδας ήταν τόσο αργό στο ματς με την Πορτογαλία; Τι έχει συμβεί και γιατί ΔΕΝ φταίνε οι Κατσουράνης–Μανιάτης–Τζιόλης; Διαβάστε το θέμα του sportdog.

Το φιλικό με την Πορτογαλία ανήκει στο παρελθόν και σε λίγο καιρό ουδείς θα το θυμάται, ωστόσο η προβληματική εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος μάλλον δεν θα ξεχαστεί γρήγορα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με εξαίρεση την άμυνα, παρουσίασε αρκετά προβλήματα με μεγαλύτερο όλων το «αργό κέντρο».

Αυτό φυσικά είχε ως αποτέλεσμα η μπάλα να μην κυκλοφορεί σωστό και να μην φτάνει με τίποτα στον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος έμεινε μακριά από τις καλές του εμφανίσεις. Ο μοναδικός από την Εθνική μας που έκανε την διαφορά στο 1 vs 1 ήταν ο Φετφατζίδης, ο οποίος παρουσιάστηκε πιο «φρέσκος» από όλους.

Και εδώ είναι το σημείο... κλειδί και αυτό το οποίο προβληματίζει πιο πολύ τον Φερνάντο Σάντος. Είναι η «φρεσκάδα» που δεν υπάρχει και δυστυχώς η μεγάλη κούραση που υπάρχει σε πολλούς παίκτες....

Λογικό είναι το κέντρο να παρουσιάζεται (την δεδομένη στιγμή) αργό και κουρασμένο, αφού οι Τζιόλης – Μανιάτης και Κατσουράνης προέρχονται από γεμάτη χρονιά.

Ο Τζιόλης μάλιστα, είναι ο χαφ με τα περισσότερα ματς μέσα στην σεζόν, αφού είχε συνολικά σε ΠΑΟΚ και Καϊσέρισπορ 46 αγώνες με 3.756 λεπτά συμμετοχής! Ακολουθούν Κατσουράνης (43 ματς -3548 λεπτά), ο Μανιάτης (38 ματς – 2859 λεπτά) και ο Σάμαρης (38 ματς – 3009 λεπτά).

Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα και σε αυτό πρέπει να δουλέψει ο Σάντος, ώστε να βρει... φρεσκάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags