Facebook Pixel Φευγάτος ο Μπαρτζώκας - Ποιος παίζει για διάδοχος!
| 2014-06-05 08:30:00

Φευγάτος ο Μπαρτζώκας - Ποιος παίζει για διάδοχος!

Φευγάτος ο Μπαρτζώκας - Ποιος παίζει για διάδοχος!

ΑΠΟΚAΛΥΨΗ ΤΟΥ SPORTDOG: Τρίζει η καρέκλα του προπονητή του Ολυμπιακού μετά την αποτυχημένη φετινή χρονιά – Το πρώτο όνομα που ακούγεται για να τον αντικαταστήσει!

Μπορεί ο Γιώργος Μπαρτζώκας να έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και για την επόμενη σεζόν, αλλά μετά την απώλεια του "σίγουρου" (έπειτα από το μπρέικ στο ΟΑΚΑ) πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό και την ευρωπαϊκή αποτυχία πρόκρισης στο Φάιναλ Φορ του δις (για να μην ξεχνιόμαστε) πρωταθλητή Ευρώπης, το μέλλον του Έλληνα κόουτς στην ομάδα του Πειραιά μοιάζει εξαιρετικά αβέβαιο.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι εμπιστεύτηκαν τις τύχες της ομάδας στον Μπαρτζώκα στη δύσκολη, όπως και να το κάνουμε, μετά-Ντούντα εποχή και εκείνος, παρόλο την κριτική που δέχθηκε αρχικά, τους δικαίωσε με τη δεύτερη συνεχόμενη ευρωπαϊκή κούπα. Τώρα, όμως, που η ομάδα δεν έκανε τίποτα στην Ευρώπη και έχασε για δεύτερη σερί χρονιά και τους δύο ελληνικούς τίτλους από τον "μισητό" αντίπαλο (τον έναν μάλιστα απέναντι σε έναν άπειρο προπονητή), η κατάσταση μοιάζει πολύ δύσκολη για τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι ήδη στην μπασκετική μανατζερική πιάτσα ακούγεται πολύ έντονα το πρώτο όνομα πιθανού υποψήφιου αντικαταστάτη του Μπαρτζώκα, αν τελικά η "ερυθρόλευκη" διοίκηση αποφασίσει την αποπομπή του Έλληνα κόουτς μετά το φετινό στραπάτσο σε όλες τις διοργανώσεις. Πρόκειται για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που έκανε μια καλή σεζόν φέτος με τον Πανιώνιο τερματίζοντας στην τέταρτη θέση πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Ποιος πληρώνει 5€ Bonus για κάθε γκολ της Ελλάδας στο Μουντιάλ; Η mybet φυσικά!

Ο 47χρονος τεχνικός έχει πολλούς υποστηρικτές στην ομάδα του Πειραιά και εκτιμάται πως μπορεί να μπει πρώτος στην κούρσα διαδοχής του Μπαρτζώκα, αν και εφόσον ο τελευταίος αποχωρήσει. Οι Αγγελόπουλοι έχουν αποδείξει ότι εμπιστεύονται τους Έλληνες προπονητές και τη δουλειά του Σφαιρόπουλου την ξέρουν καλά από την εποχή που ήταν βοηθός του Παναγιώτη Γιαννάκη και του Πίνι Γκέρσον στον Ολυμπιακό (2005-2008). Από τότε, βεβαίως, ο Σφαιρόπουλος έχει μαζέψει πολλές εμπειρίες ως προπονητής και, πλέον, θεωρείται ότι μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Το 2006 μετείχε στο Summer League του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας ως μέλος του τεχνικού τιμ των Κλίβελαντ Καβαλίερς. Το 2008 ανέλαβε ως βασικός προπονητής από την αρχή της σεζόν τον Κολοσσό Ρόδου, στον οποίο έμεινε ως το τέλος της σεζόν 2010-11. Την επόμενη σεζόν 2011-12 ήταν βοηθός προπονητή του Γιόνας Καζλάουσκας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ το 2012-13 ανέλαβε τον Πανιώνιο, λίγες αγωνιστικές μετά την έναρξη της σεζόν, έπειτα από την απομάκρυνση του προπονητή Σκουρτόπουλου.  

ΠΟΙΟΣ ποδοσφαιριστής τρελάθηκε με το καυτό στρινγκ της Εριέττας Κούρκουλου; "Κλικ" εδώ... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags