Facebook Pixel "Πέρασα ως φίλος..."
| 2014-07-05 16:06:00

"Πέρασα ως φίλος..."

"Πέρασα ως φίλος..."

Η συνάντηση του Σιρίλ Καλί με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, στο "Κλ. Βικελίδης, προκάλεσε φήμες περί διαπραγματεύσεων για πιθανή συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. 

Το AllAboutAris επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος τόνισε ότι πέρασε σαν... φίλος να δει τον πρώην προπονητή του, για μερικά λεπτά και τίποτα παραπάνω. Οσο για το λόγο που η συνάντηση αυτή έγινε, στο γήπεδο του ΑΡΗ, ο Καλί εξηγεί το λόγο, με σχετική... έκπληξη στον τόνο της φωνής του.

Bέβαια, ο ίδιος έχει μιλήσει με τον Καλαϊτζίδη και για το ενδεχόμενο ερχομού του στον ΑΡΗ, αλλά -προφανώς- προτίμησε να μην πει περισσότερα, γιατί τόσο ο ΑΡΗΣ όσο και η πλευρά Καλί, εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, δήλωσε:

"Πράγματι, βρέθηκα στο γήπεδο του ΑΡΗ, για να δω τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος είναι φίλος μου. Τον είδα μόνο για μερικά λεπτά. Ξέρω ότι περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο γήπεδο και δεν έχει χρόνο στη διάθεσή του, γι` αυτό επιλέξαμε το γήπεδο.Δεν μιλήσαμε καθόλου για οποιαδήποτε προοπτική συνεργασίας, αν και ήμουν σίγουρος ότι θα δημιουργούνταν διάφορες υποθέσεις και σχόλια. Τα είπαμε για λίγο, του ευχήθηκα το καλύτερο κι έφυγα".

Σε ερώτηση για το αν βρέθηκε τετ-α-τετ με παράγοντα των "κίτρινων", η απάντησε δε θα μπορούσε παρά να είναι αρνητική:

"Σε καμία περίπτωση. Βρέθηκα μόνο με τον πρώην προπονητή μου"

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός απάντησε και για το λόγο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη:

"Βρίσκομαι σε διακοπές και η Θεσσαλονίκη είναι κάτι σαν... βάση μου. Η σύζυγός μου είναι Ελληνίδα και ερχόμαστε, συχνά, στην πόλη. Ακόμα κι όταν αγωνιζόμουν στη Βέροια, επισκεπτόμουν τακτικά τη Θεσσαλονίκη".

Σε ερώτηση για το αν θα τον ενδιέφερε να συνεργαστεί με τον ΑΡΗ, καθώς ένα από τα κίνητρα είναι και ο Καλαϊτζίδης, ο πρώην στόπερ της Βέροιας και του Παναιτωλικού, ανέφερε:

"Ολο το χρόνο έπαιζα ποδόσφαιρο, μιλούσα για ποδόσφαιρο κι έχω κουραστεί. Το μόνο που μ` ενδιαφέρει, τώρα, είναι οι διακοπές. Δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη ομάδα μου. Είναι θέμα του μάνατζέρ μου, στον οποίο έχω πει να με `ενοχλήσει`, όταν έχει κάποια ή κάποιες προτάσεις. Μέχρι τότε, προτιμώ να μην ασχολούμαι. Ελπίζω να γίνει το καλύτερο για το μέλλον μου..." 

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags