Facebook Pixel Η γκάφα του Mega που του στοίχισε τα …«Εγκλήματα»
Life
| 2014-07-06 18:16:00

Η γκάφα του Mega που του στοίχισε τα …«Εγκλήματα»

Η γκάφα του Mega που του στοίχισε τα …«Εγκλήματα»

Πώς έχασε το «μεγάλο κανάλι» μέσα από τα χέρια του μία από τις πιο πετυχημένες ελληνικές σειρές;

Ο σεναριογράφος της τηλεοπτικής σειρά «Εγκλήματα», Λευτέρης Παπαπέτρου,  έχει πολυετή συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Μάλιστα έχει χαρίσει στο κανάλι και μεγάλες επιτυχίες, όπως «Dolce Vita», «Είσαι το ταίρι μου» και προσφάτως το «Κάτω Παρτάλι».

Όπως αποκάλυψε η Μαρία Καβογιάννη σε συνέντευξή  της ο σεναριογράφος είχε προτείνει τη σειρά «Εγκλήματα» στο Mega, αλλά λόγω του ακραίου για την εποχή ρόλου της Κορίνας η οποία ήταν πόρνη πολυτελείας, το φοβήθηκε. Θεωρήθηκε ιδιαιτέρως «πικάντικος» ρόλος  για τα δεδομένα του καναλιού και επέρριψε τη σειρά. Όμως τα «λαγωνικά» του ANT1, «μυρίστηκαν» επιτυχία και τσίμπησαν τη σειρά.

Όπως αποδείχθηκε έγινε μία σούπερ διαχρονική επιτυχία για το κανάλι του Αμαρουσίου.   «Όταν ο Λευτέρης μας εξηγούσε τους ρόλους μας- σε αυτό εδώ το σαλόνι που καθόμαστε- είχε μοιράσει σε όλους και στο τέλος μου λέει: «Εσύ, Μαρία, θα κάνεις μια πόρνη. Αλλά είναι πολύ καλός άνθρωπος». Μπορώ να σου πω ότι στο Mega δεν έγινε η σειρά, εξαιτίας του ρόλου της Κορίνας. Το φοβήθηκαν», τόνισε η Μαρία Καβογιάννη.

Πηγή: paraskhnio.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags