Facebook Pixel Αυτός είναι ο "χοντρός" που έκοψε ο Μίτσελ!
| 2014-07-07 20:50:00

Αυτός είναι ο "χοντρός" που έκοψε ο Μίτσελ!

Αυτός είναι ο "χοντρός" που έκοψε ο Μίτσελ!

Ποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας, επειδή δεν άκουσε τις οδηγίες του Μίτσελ για δίαιτα. Διαβάστε στον sportdog!

Εξαιρετικά δύσκολο θα είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Μίτσελ, ο οποίος εφόσον ζήτησε από την διοίκηση μεταγραφές, θα πρέπει τώρα να αποφασίσει και ποιους παίκτες θα «κόψει» από το ρόστερ του Ολυμπιακού, το οποίο ήδη είναι πάρα πολύ μεγάλο.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να δουλεύει με πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές και για αυτό αρκετοί από τους παίκτες που είναι τώρα στην ομάδα, θα αγωνίζονται σε άλλον σύλλογο (είτε ως δανεικοί είτε ως ελεύθεροι) στο τέλος του καλοκαιριού.

Αρκετοί εξ αυτών ήταν «αγαπημένα» του παιδιά, όπως ο Μιγκέλ Τόρες και άλλοι παίκτες που από την πρώτη στιγμή δεν μπόρεσε να τους... χωρέσει στην ομάδα. Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο Πελέ, στον οποίο ο Μίτσελ ήταν πρόθυμος να δώσει ευκαιρία, αρκεί να έκανε και αυτός όσα του ζητούσε.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν είχε ζητήσει τίποτα... τρελό από τον Πορτογάλο άσο. Αυτό που έλεγε και ξαναέλεγε στον Πελέ, ήταν πως για να παίξει με τα ερυθρόλευκα, θα πρέπει πρώτα να χάσει κάποια περιττά κιλά. Ο πρώην άσος του Εργοτέλη δεν τα έχασε ποτέ και έτσι όχι μόνο «κόπηκε» από την αποστολή για την προετοιμασία, αλλά ψάχνει και ομάδα για να συνεχίσει.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες έχουν φουντώσει οι φήμες πως ο Πελέ θα επιστρέψει στην Κρήτη, όχι όμως για τον Εργοτέλη. Η ομάδα που τον... γλυκοκοιτάζει είναι ο Πλατανιάς!

Δείτε τα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ οπίσθια της Στικούδη! Φόρεσε ένα σούπερ σέξι μαγιό (ΦΩΤΟ)




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags