Facebook Pixel Ετοιμάζει και δεύτερη πλάκα στον ΠΑΟΚ;
| 2014-07-29 14:15:00

Ετοιμάζει και δεύτερη πλάκα στον ΠΑΟΚ;

Ετοιμάζει και δεύτερη πλάκα στον ΠΑΟΚ;

Ακούγεται έντονα στην πιάτσα τις τελευταίες ώρες πως ποδοσφαιριστής που έφθασε πρόσφατα κοντά στον Δικέφαλο μπορεί να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Ρε λέτε;

Θέλεις βραβεία συνολικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ; Mybet Wildcards και μπήκες στο παιχνίδι!

Σίγουρο τον είχαν τον Κώστα Φορτούνη στον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά ο παίκτης κατέληξε -με συνοπτικές διαδικασίες- στον Ολυμπιακό, όταν οι Ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωση του Έλληνα άσου.

Ένα παρόμοιο σκηνικό είναι πολύ πιθανό να παιχτεί και με δεύτερο ποδοσφαιριστή, μέχρι πολύ πρόσφατα μεταγραφικό στόχο του Δικέφαλου, που λέγεται τις τελευταίες ώρες στη μανατζερική πιάτσα, ότι οδεύει προς Λιμάνι μεριά.

Όνομα δεν μπορεί να γράψει ο σκύλος, αλλά δεν είναι δα και πολλοί οι (ξένοι) παίκτες που απασχόλησαν τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα. Ο συγκεκριμένος παίκτης, κάτω των 26 ετών, έφθασε κοντά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο η μεταγραφή του χάλασε την τελευταία στιγμή.

Πλέον, ακούγεται ότι ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα αλλά όχι για χάρη των "ασπρόμαυρων". Ο παίκτης "φλερτάρει" με τον Ολυμπιακό και μπορεί να αποκτηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς. Όπως, δηλαδή, προσπάθησε να τον κάνει δικό του πριν λίγο καιρό και ο ΠΑΟΚ αλλά δεν τα κατάφερε. Το πιάσατε έτσι;

ΣΟΚ: Η Πετρούλα ανοίγει τα πόδια στην τηλεόραση και δε φοράει εσώρουχο!!! Κάνε "κλικ"   εδώ...   



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags