Facebook Pixel Κέρδισε με Μπεργκ, έριξε... Μπό(υ)ι!
| 2014-08-13 22:51:00

Κέρδισε με Μπεργκ, έριξε... Μπό(υ)ι!

Κέρδισε με Μπεργκ, έριξε... Μπό(υ)ι!

Με το γκολ του Μάρκους Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 στο φιλικό κόντρα στην Παναχαϊκή, όπου ο Ουασίμ Μπούι ήταν απ'τους διακριθέντες!

Ένα πολύ καλό τεστ ενόψει των αγώνων με τη Μίντιλαντ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ έδωσε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο. Οι “πράσινοι” επικράτησαν με το φτωχό 1-0 της Παναχαϊκής, ο Γιάννης Αναστασίου όμως τσέκαρε την ετοιμότητα παικτών που έπαιξαν για πρώτη φορά, όπως ο Ουασίμ Μπούι, του οποίου η παρουσία ήταν θετικότατη, του Χρήστου Μπούρμπου που θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα για να επανέλθει και του Στιλ που ήταν καλός κάτω απ'τα γκολπόστ.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ιδιαίτερα βαρετό και χωρίς πολλές ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας (61%) και την κυριαρχία, αλλά αντιμετώπισε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου προσπάθησαν να ξεκλειδώσουν την άμυνα των πατρινών τόσο απ'τα άκρα (με τον Μπούρμπο για πρώτη φορά από δεξιά) όσο και απ'τον άξονα, με κινητήριο μοχλό των Μπούι, που ήταν απ'΄τους διακριθέντες. Ωστόσο, οι “πράσινοι” με τον μόνο τρόπου που μπόρεσαν να απειλήσουν ήταν με σουτ και όχι με οργανωμένες ενέργειες. Απ'τα τα πρώτα 45 λεπτά, μία ήταν η στιγμή που ξεχώρισε και δεν ήταν άλλη απ'το σουτ του Μπεργκ. Ο Σουηδός βρήκε πεδίο βολής έξω απ'την περιοχή, ο Μπαλασκάκης όμως έπεσε στην αριστερή γωνία του, απέκρουσε και διατήρησε το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Γιάννης Αναστασίου έκανε πολλές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες. Οι “πράσινοι” βρήκαν περισσότερες λύσεις απ'οτι στα πρώτα 45 λεπτά, ενώ κατάφεραν να βρούνε και τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 55' ο Πράνιτς έβγαλε φοβερή μπαλιά απ'τον άξονα στον Μπεργκ, ο Σουηδός έπιασε ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα στην περιοχή και έκανε το 1-0. Μέχρι το τέλος του φιλικού οι γηπεδούχοι είχαν μερικές ακόμα καλές στιγμές, δεν είχαν όμως καθαρή σκέψη στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα να χαραμιστούν οι ευκαιρίες. Έτσι παρέμεινε το σκορ μέχρι τέλους.

Αυτό είναι και το τελευταίο φιλικό τεστ των "πρασίνων" πριν αντιμετωπίσουν τη Μίντιλαντ για τον τελευταίο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Μπούρμπος, Ρισβάνης, Μέντες, Δώνης, Μπούι, Ντίνας, Μπεργκ, Καρέλης

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν: Σίλντενφελντ, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Λαγός, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Σπυρόπουλος, Μπαϊράμι.

Παναχαϊκή: Μπαλασκάκης, Ασίγκμπα, Άλμπι, Γκατιάγκα, Στεργίδης, Μαρουκάκης, Ντακόστα, Μασούρας, Μπαλού, Κοντοχρήστος, Τσώνης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags