Facebook Pixel Απίστευτο! Τέσσερα εκατομμύρια ο ΠΑΟΚ για τον...
| 2014-09-11 14:15:00

Απίστευτο! Τέσσερα εκατομμύρια ο ΠΑΟΚ για τον...

Απίστευτο! Τέσσερα εκατομμύρια ο ΠΑΟΚ για τον...

Τρελό σενάριο! Ποιον παίκτη φέρεται να "χτύπησε" ο Δικέφαλος, για ποιο λόγο χάλασε η μεταγραφή και τι σχέση έχει ο ...Ολυμπιακός; Οι απαντήσεις με ένα "κλικ" στον SportDog.

Είδηση που, κατά πάσα πιθανότητα, δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα διαβάζουμε στη ρουμανική ιστοσελίδα "Fanatic".

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του site, ο μεσοεπιθετικός της Στεάουα Βουκουρεστίου, Αλεξάντρου Τσίπτσιου, βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, ο οποίος κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Δικέφαλος του Βορρά πρόσφερε 4 εκατομμύρια ευρώ στη Στέαουα και συμβόλαιο με αποδοχές 30.000 ευρώ το μήνα στον διεθνή Ρουμάνο άσο!

Τι συνέβη και χάλασε το deal; Οι Ρουμάνοι ζήτησαν από τον ΠΑΟΚ για να παραχωρήσουν τον Τσίπτσιου 5 εκατομμύρια ευρώ! Όπως γίνεται αντιληπτό μιλάμε για ασύλληπτα ποσά που δεν πρέπει να έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η ίδια ιστοσελίδα έχει ...αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και για τον Ολυμπιακό αναφέροντας ότι οι πρωταθλητές ενδιαφέρονται για τον δεξιό μπακ, Κρίστι Τανάσε, και είναι πρόθυμοι να προσφέρουν 2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν! Άσχετα αν, βέβαια, η μεταγραφική περίοδος έχει λήξει εδώ και μέρες...

ΑΥΤΑ τα πέντε πράγματα στο ΣΕΞ γίνονται ΜΟΝΟ στις πορνοταινίες! ΔΙΑΒΑΣΤΕ τη hot λίστα ΕΔΩ

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags