Facebook Pixel Απάντηση σε Γκατούζο από Δημάτο – Μπραουδάκη
Life
| 2014-09-22 17:32:00

Απάντηση σε Γκατούζο από Δημάτο – Μπραουδάκη

Απάντηση σε Γκατούζο από Δημάτο – Μπραουδάκη

Ο Ιταλός τεχνικός εκτός από τα γενικά... μπινελίκια στο «Goal» στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του ΟΦΗ επί του Ατρομήτου, επιτέθηκε και στους διευθυντές της εφημερίδας.
 

Έτσι λοιπόν, οι Ανδρέας Δημάτος και Βαγγέλης Μπραουδάκης απάντησαν σήμερα με «υστερόγραφο» στα άρθρα τους στον Ιταλό τεχνικό.

Ανδρέας Δημάτος:

ΤΟ ΠΟΙΟΣ «ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ» ΣΙΝΙΟΡΕ ΓΚΑΤΟΥΖΟ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ!

Ο Τζενάρο Γκατούζο επιβεβαίωσε πως είπε στους παίκτες του... ότι θα φύγει, όπως ακριβώς το είχε γράψει στο αποκαλυπτικό του παρασκήνιο ο Ακης Τριανταφύλλου, αλλά επιτέθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς στο «Goal», υποστηρίζοντας ότι το έκανε για να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές του! Συγγνώμη, σινιόρε, αλλά εμείς αυτό που είπατε στους παίκτες σας μεταφέραμε, χωρίς να γνωρίζουμε τη δική σας σκοπιμότητα. Θα μπορούσατε να την ξεκαθαρίσετε, να μας διορθώσετε, χωρίς να μας βρίσετε. Μας κατηγορήσατε για έλλειψη σεβασμού, αλλά αν ακούσετε τους χαρακτηρισμούς σας, θα μπορέσετε εύκολα να καταλάβετε το ποιος δεν σεβάστηκε ποιον και το ποιος έθιξε ποιον! Το πώς εκφράζεστε είναι βεβαίως θέμα δικό σας και της διοίκησης της ομάδας σας.


Βαγγέλης Μπραουδάκης:

ΥΓ.1: Γουστάρω Γκατούζο. Οχι ως προπονητή (θα δείξει το μέλλον), αλλά ως αντίδραση, γνήσια, πηγαία, κι ας έχει άδικο. Κι ας μας την έπεσε..

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags