Facebook Pixel «Καλύτερος από πέρυσι ο ΠΑΟΚ»
| 2014-10-06 16:56:00

«Καλύτερος από πέρυσι ο ΠΑΟΚ»

«Καλύτερος από πέρυσι ο ΠΑΟΚ»

Γιατί ο Σταφυλίδης θεωρεί πως ο Δικέφαλος είναι βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι και τι «βλέπει» για την συνέχεια;
 

Μιλώντας στο Αθλητικο Metropolis και με αφορμή την κλήση του στην ΕΘνική Ομάδα, ο Κώστας Σταφυλίδης αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ.

«Μου αρέσει η ομάδα, βλέπεις αυτοματισμούς, τα παιδιά παλεύουν, τρέχουν περισσότερο και αυτό είναι πολύ θετικό. Αν και δεν είμαι ο πιο ειδικός νομίζω ότι είναι καλύτερος από πέρσι.

Δεν είναι θέμα η ποιότητα του ρόστερ, είναι να παλεύεις μέσα στο γήπεδο, να τα δίνεις όλα και από εκεί και πέρα τα αποτελέσματα έρχονται. Υπάρχουν και κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, αλλά όλες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα. Το θέμα είναι να μη γίνονται συνέχεια και πιστεύω πως στον ΠΑΟΚ δεν θα γίνονται».

ια την κλήση του στην Εθνική: "Όπως είναι φυσικό είμαι χαρούμενος. Η κλήση από μόνη της σε ανεβάζει πολύ ψυχολογικά. Η αλήθεια είναι πως δεν το σκεφτόμουν πολύ. Εγώ προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου και αν ο προπονητής κρίνει ότι μπορώ να βοηθήσω είναι στο χέρι του να με καλέσει, όπως και το έκανε".
 
Για το αν νιώθει έτοιμος να αδράξει την ευκαιρία για να καθιερωθεί στην Εθνική: "Θα φανεί μέσα στο γήπεδο αν αγωνιστώ, φυσικά. Μακάρι να παίξω και θα κρίνετε και εσείς και ο κόσμος αν είμαι έτοιμος".
 
Για την παρουσία του στην Αγγλία: "Μέχρι στιγμής πάω καλά. Η ομάδα, βέβαια, δεν είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, αν και τελευταία κάναμε κάποιες νίκες. Με τον καιρό πιστεύω θα βρούμε τα πατήματά μας".
 
Για την ζωή στην Αγγλία: "Είναι πιο φιλόξενοι οι άνθρωποι εδώ από ότι στη Γερμανία. Το καλό είναι ότι εξωγηπεδικά η ζωή στην Αγγλία είναι πολύ πιο όμορφη και αυτό είναι σημαντικό για έναν παίκτη".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags