Facebook Pixel Μ. Χριστόγλου για Ολυμπιακό: Απελπισία!
| 2014-11-02 14:12:00

Μ. Χριστόγλου για Ολυμπιακό: Απελπισία!

Μ. Χριστόγλου για Ολυμπιακό: Απελπισία!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, γράφει για την 3η φετινή γκέλα του Ολυμπιακού, στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει και αναφέρεται στο σοβαρό επιθετικό πρόβλημα.

Ο Ολυμπιακός για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι αντιμετώπισε πολύ σοβαρό επιθετικό πρόβλημα. Δεν μπόρεσε να διαχειριστεί σωστά τον αγώνα και την αριθμητική του υπεροχή για παραπάνω από ένα ημίχρονο με αποτέλεσμα ν’ αφήσει δύο ακόμα βαθμούς και να φτάσει τους επτά χαμένους πόντους, στα οκτώ πρώτα παιχνίδια του. Με καμινάδες, με σέντρες στο πουθενά και δίχως καμία τακτική οργάνωση, έκανε ευκαιρίες μόνο από γιουρούσια και αυτό πρέπει να προβληματίσει. Περίπου αυτό άφησε να εννοηθεί και ο Μίτσελ.

Από εκεί και μετά πρέπει να υπάρξει σοβαρός προβληματισμός για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μήτρογλου. Ο Ολυμπιακός δεν είχε τον Τσόρι και αδυνατούσε να φτιάξει μια σωστή επίθεση. Κάποιες φορές όμως, η ομάδα κέρδιζε κι ας μην έκανε κανένα σούπερ παιχνίδι, γιατί διέθετε ποιοτικούς παίκτες μπροστά. Αυτή τη στιγμή, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Μήτρογλου, βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και δυστυχώς ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται να βρει τέρματα που θα τον ξελασπώσουν και από άλλους παίκτες. Άλλωστε η πολυφωνία στην επίθεση αποτελεί όπλο του Ολυμπιακού, όλα αυτά τα χρόνια.

Από εδώ και στο εξής, οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να περιορίσουν τις απώλειες του στο ελάχιστο. Το σίγουρο είναι, πως θα προσφέρουν με τον τρόπο που πετάνε βαθμούς, ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, μιας και δεν φαίνεται, τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη, που θα πρέπει να υπάρξει μεταγραφική ενίσχυση, πως θα σταματήσει εύκολα, η βαθμολογική αιμορραγία, από τις εκτός έδρας «γκέλες».

Πηγή: SportFM.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags