Facebook Pixel Ναι ρε Σαββίδη - "Χρυσώνει" τον παιχταρά, χτυπάει πρωτάθλημα!
| 2014-11-22 15:20:00

Ναι ρε Σαββίδη - "Χρυσώνει" τον παιχταρά, χτυπάει πρωτάθλημα!

Ναι ρε Σαββίδη - "Χρυσώνει" τον παιχταρά, χτυπάει πρωτάθλημα!

Ο ΙΒΑΝ ΕΙΝΑΙ αποφασισμένος να χτυπήσει το φετινό πρωτάθλημα, για αυτό θέλει να φέρει τον παιχταρά στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη!

Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι του 2014 οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να ρίξουν τους τόνους, όσον αφορά τους στόχους που έχουν τη φετινή σεζόν.

Το πάθημα του 2013 τούς έγινε μάθημα και δεν ήθελαν να μιλήσουν με μεγάλα λόγια, για το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, την Ευρώπη. Ήταν και η έλευση του Αναστασιάδη, που έχει την ίδια κουλτούρα και, μοιραία, έπεσαν οι ασφάλειες! Λίγα λόγια, πολλή δουλειά.

Και να που το πείραμα πέτυχε και ο Δικέφαλος πραγματοποιεί φέτος την καλύτερη πορεία του τα τελευταία χρόνια!

Με τον Ιβάν Σαββίδη να βλέπει την προσπάθεια που γίνεται και, φυσικά, θέλει να βοηθήσει κι αυτός από την πλευρά του. Με ποιον τρόπο; Ενισχύοντας την ομάδα τον Γενάρη!

** Ντροπή! Διάσημη "Ελληνίδα" σε σκηνές πορνό! (διέρρευσαν φωτογραφίες)

Κι αυτό ετοιμάζεται να κάνει ο ομογενής επιχειρηματίας, με τον Σκύλο να μαθαίνει από Θεσσαλονίκη μεριά ότι έχει μόνιμα στο μυαλό του την περίπτωση του Βιεϊρίνια.

Αυτό, όμως, λίγο πολύ το ξέρατε. Η νέα πληροφορία είναι ότι ο Πορτογάλος κυνηγός έχει ήδη στα χέρια του μία πολύ καλή πρόταση από τον ΠΑΟΚ, που ξεπερνάει το συμβόλαιο που έχει τώρα στη Βόλφσμπουργκ!

Πάνω από ένα εκ. ευρώ είναι τα χρήματα που προσφέρει ο Σαββίδης στον Αντελίνο και, φυσικά, πλέον είναι καθαρά στο χέρι του παίκτη αν θέλει να επιστρέψει στον Δικέφαλο και να τον βοηθήσει να πάρει το πρωταθήμα!..

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags