Facebook Pixel Η κορυφαία ατάκα στο ΔΣ της Λίγκας!
| 2014-11-25 00:30:00

Η κορυφαία ατάκα στο ΔΣ της Λίγκας!

Η κορυφαία ατάκα στο ΔΣ της Λίγκας!

Είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο έχει ακουστεί από ιδιοκτήτη ομάδας σε επίσημη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ. Όλοι έμειναν άναυδοι όταν την άκουσαν...

Εξαιρετικά σημαντική ήταν η σημερινή ημέρα για την Σούπερ Λιγκ, καθώς όχι μόνο βρήκαμε ξανά πρόεδρο, τον Γιώργο Μποροβήλο, αλλά οι ομάδες συμφώνησαν στην επιστολή που θα στείλουν στην ΕΠΟ και η Ομοσπονδία από την πλευρά της έδωσε το... πράσινο φως για να έχουμε και πάλι αγωνιστική το Σαββατοκύριακο.

Μέσα σε όλα αυτά όμως, υπήρχαν κόντρες και πολύ παρασκήνιο από το ΔΣ, από το οποίο και ξεχώρισε φυσικά η «κόντρα» του Δημήτρη Μπάκου με τον Γιάννη Αλαφούζο, με αφορμή την άρνηση του Παναθηναϊκού να ψηφίσει για πρόεδρο τον Μποροβήλο.

Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο θέμα, ο ιδιοκτήτης του Αστέρα Τρίπολης όχι μόνο υπερασπίστηκε τον πρόεδρο της ομάδας και πλέον πρόεδρο και της Λίγκας, αλλά έκανε και ευθεία επίθεση στον Αλαφούζου, λέγοντάς του μεταξύ άλλων πως θα έπρεπε να... ντρέπεται!

Η κορυφαία ατάκα όμως του Μπάκου δεν ήταν αυτή. Με άλλο σημείο του λόγου «κόλλησαν» όλοι στην Σούπερ Λιγκ και κοιταζόντουσαν μεταξύ τους για να καταλάβουν αν άκουσαν καλά.

Τι είπε ο Μπάκος στον Αλαφούζο; Ιδού: "Κύριε Αλαφούζο κι εμείς, όπως κι εσείς και άλλοι, πριν από τον Αστέρα, άλλη ομάδα ήμασταν. Παναθηναϊκός ήμασταν, δεν τρέχει και τίποτα"!!!

Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...

ΜΗΝ χάσετε κι αυτό: Σάλος! Αθλήτρια τα... πέταξε στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags