Facebook Pixel Κράζει Μποροβήλο ο Παναθηναϊκός!
| 2014-12-02 15:58:00

Κράζει Μποροβήλο ο Παναθηναϊκός!

Κράζει Μποροβήλο ο Παναθηναϊκός!

Τι έγινε και προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού εναντίον του Γιώργου Μποροβήλου;

Όπως ήταν γνωστό από χθες, το "τριφύλλι" θα προμηθευόταν 1.500 εισιτήρια για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ωστόσο μία ημέρα μετά οι διοικούντες την αρκαδική ομάδα αποφάσισαν -για τον φόβο επεισοδίων- να μην δώσουν εισιτήρια στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των "πράσινων", που εξέδωσαν ανακοίνωση, βάλλοντας κατά του Αστέρα Τρίπολης και του Γιώργου Μποροβήλου.

Αναλυτικά:

«Μια ημέρα μετά τη σύσκεψη και την απόφαση ΟΛΩΝ των εμπλεκομένων για την παραλαβή 1.500 εισιτηρίων στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώθηκε σήμερα από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας ότι «η γηπεδούχος ομάδα επανεξέτασε τη στάση της και αποφάσισε τη μη χορήγηση εισιτηρίων στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, λόγω αναφοράς φιλάθλων στα social media, πως οι φίλαθλοι θα έρθουν με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων, κλπ»!

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θεωρεί άμεσα υπεύθυνους και ηθικούς αυτουργούς για οτιδήποτε συμβεί την Κυριακή τους διοικούντες την ομάδα της Τρίπολης. Παράλληλα, καλούμε τους οπαδούς μας να μην πάνε στο γήπεδο διότι είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια προβοκάτσιας εις βάρος του συλλόγου μας.

Με πρόεδρο της Λίγκας έναν άνθρωπο στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροδοκίες, δωροληψίες, αλλοίωση αποτελεσμάτων και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags