Facebook Pixel Αστέρας... εξπρές!
| 2014-12-14 20:04:00

Αστέρας... εξπρές!

Αστέρας... εξπρές!

Ένα τρίλεπτο ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη με 2-0 στον Αστέρα Τρίπολης επί της Βέροιας και να τον φέρει στην τρίτη θέση της Superleague, πάνω από τον Παναθηναϊκό, που όμως παίζει σε λίγη ώρα με τον Πανθρακικό. Μάσα και Μπαράλες οι σκόρερς του ματς.

Οι Αρκάδες ήταν πολύ καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δεν χρειάστηκαν παραπάνω από τρία λεπτά για να κλειδώσουν ακόμα μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Μάσα πήρε την όμορφη πάσα από τον Κουρμπέλη και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τον Αστέρα στο 35'. Στο 38' ο Τσοκάνης βγήκε από τα αριστερά, έκανε την σέντρα και ο Μπαράλες πήδηξε πιο ψηλά από όλους τους αμυντικούς της Βέροιας και με κεφαλιά έγραψε το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Με αυτό το τρίποντο οι γηπεδούχοι έφτασαν στους 24 βαθμούς, ενώ η Βέροια έμεινε στην 5η θέση και τους 21 βαθμούς.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Κοζίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Τσοκάνης, Κουρμπέλης, Τιέ Μπι, Γιαννιώτας (62΄Μουνάφο), Φερνάντες (86' Μουκάμ), Μάσα, Πάρα (27' Μπαράλες)

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Καλί, Όστοϊτς, Μπράβο, Βέρτζος, Βάθκεθ, Μπατιόν, Μπεν, Ντουμίτρου (67' Μπαργκάν), Καλτσάς (60' Εσπάρθα), Κάμπορα (60' Βούκιτς).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags