Facebook Pixel Λέτε να του κάνει τέτοια πλάκα ο Ολυμπιακός;
| 2015-03-26 13:15:00

Λέτε να του κάνει τέτοια πλάκα ο Ολυμπιακός;

Λέτε να του κάνει τέτοια πλάκα ο Ολυμπιακός;

Μετά τη μετακίνηση του Σεμπάστιαν Λέτο στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2009, πόσο πιθανό είναι να έχουμε πάλι μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή ανάμεσα στους δύο αιωνίους;

Η αλήθεια είναι πως έχουμε κάμποσα χρόνια να δούμε μία τέτοια μετακίνηση. Ένας παίκτης, δηλαδή, που αγωνίζεται τη μία σεζόν στον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, την αμέσως επόμενη να φοράει τη φανέλα του "αιώνιου" αντιπάλου.

Με τον Σεμπάστιαν Λέτο να είναι ο τελευταίος που έκανε αυτό το δρομολόγιο το καλοκαίρι του 2009, την εποχή που στον Παναθηναϊκό υπήρχε η πολυμετοχικότητα και πρόεδρος ήταν ο Νικόλας Πατέρας.

Ίσως, όμως, έχει έρθει η ώρα να επαναληφθεί μία ανάλογη μεταγραφή, με την αντίστροφη διαδρομή, καθώς όπως αποκαλύπτει σήμερα στη στήλη του στο "Goal" ο καλός συνάδερφος Ευάγγελος Μίχος, ο Ολυμπιακός φέρεται να παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ!

Ο Κροάτης στόπερ μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και ο μάνατζέρ του φαίνεται έχει "άκρες" στον Περαιά... 

Λέτε, λοιπόν, το καλοκαίρι να δούμε τον "Σίφο" με τη φανέλα των πρωταθλητών; Όπως και να έχει, αν γίνει μια τέτοια μετακίνηση θα πρόκειται σίγουρα για μεγάλο επικοινωνιακό πλήγμα στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού. 

Εδώ, πάντως, πρέπει να θυμήσουμε και το ζεστό ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεπ για την περίπτωση του Κροάτη στόπερ, που είναι δεδομένα από τους καλύτερους αμυντικούς στο ελληνικό πρωτάθλημα...

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον Φάνη Τζανδάρη που κανένας δεν έχει γράψει, στο αποκαλυπτικό θέμα ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags