Facebook Pixel "Μείναμε από δυνάμεις"
| 2015-04-26 18:17:00

"Μείναμε από δυνάμεις"

"Μείναμε από δυνάμεις"

Στη φυσική κατάσταση απέδωσε ο Γιώργος Γεωργιάδης την πτώση της απόδοσης του ΠΑΟΚ στο β` μέρος, ενώ όσον αφορά στην απόφαση του να μην ξεκινήσει τον Κλάους, εξήγησε οτι ήθελε να δοκιμάσει πράγματα ενόψει πλέι οφ

“Στο πρώτο μέρος υπήρχε ενέργεια, φτιάξαμε πράγματα κυρίως από τα δεξιά. Τα Γιάννενα είναι πολύ καλά στην αντεπίθεση, το έκαναν αν και από δικά μας λάθη. Έφτασε η μπάλα στην περιοχή, για ένα 20λεπτο ήταν ίσως το καλύτερο μας όσο είμαι εγώ εδώ. Στο δεύτερο μέρος όμως μείναμε από φρεσκάδα και δυνάμεις για να κάνουμε ευκαιρίες απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα στην άμυνα. Μας έδωσαν τόσο χώρο τα Γιάννενα, έπαιξαν τόσο πίσω που φάνηκε ότι δεν μπορούσαμε στο τέλος, δεν είχαμε τη δημιουργία” τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Για την επιλογή να αφήσει τον Κλάους στον πάγκο: "Ήταν επιλογή μου που δεν ξεκίνησε. Μέχρι τα play off θέλουμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα."

Για τα πλέι-οφ: "Έχουμε άλλες 3 βδομάδες για να προετοιμαστούμε για τα πλέι-οφ. Αυτός είναι ο προγραμματισμός μας. Να δουλέψουμε στη φυσική κατάσταση όσο αυτό είναι δυνατόν αφού είμαστε στο τέλος της σεζόν. Δεν παίζει τόσο ρόλο η τελική θέση στην κανονική περίοδο. Στα πλέι-οφ πρέπει να είμαστε έτοιμοι."

Για τους Κουλούρη-Πόζογλου: "Προσπάθησαν, ήταν καιρό εκτός ομάδας. Πρέπει να τα “χτίζεις” αυτά τα παιδιά, να έχουν τη στήριξη μας."

Για την απόδοση του Ιτάνζ: "Είναι πολύ καλές οι εμφανίσεις του, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για το καλοκαίρι."

Για τους Χαρίση-Κοροβέση: "Είναι πολύ καλοί παίκτες."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags