Facebook Pixel Είχε αλλού το μυαλό της η "Κυρία"
| 2015-05-09 21:55:00

Είχε αλλού το μυαλό της η "Κυρία"

Είχε αλλού το μυαλό της η "Κυρία"

Ο Μαξ Αλέγκρι ενόψει Ρεάλ ξεκούρασε παίκτες, ο Πογκμπά επέστρεψε με γκολ, αλλά η Γιουβέντους έμεινε στο 1-1 με την Κάλιαρι

Οι φιλοξενούμενοι, παρότι ήταν εκείνοι που καίγονταν για βαθμούς, δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να απειλήσουν και εκεί που όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα μείνει μέχρι το ημίχρονο, ο Πογκμπά «χτύπησε» στο 45’ με δόση τύχης. Ο Γάλλος έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα βρήκε στον Τσεπιτέλι και ο Μπρκιτς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να αποσοβήσει το 1-0.

Το ματς άνοιξε στην επανάληψη, με τους νησιώτες να είναι πιο απειλητικοί, όμως να μην φτάνουν εύκολα σε ευκαιρίες. Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ταχύτητα, με τον Στοράρι να βγάζει το σουτ του Σάου και στο 86’ οι προσπάθειες των παικτών της Κάλιαρι δικαιώθηκαν. Ο Ζοάο Πέδρο εκτέλεσε το φάουλ, ο Ροσετίνι έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, όμως ο ίδιος πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έκανε το τελικό 1-1! Στις καθυστερήσεις, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να κάνουν και την ανατροπή, όταν ο Σάου έχασε χρυσή ευκαιρία για το 1-2.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags