Facebook Pixel Δήλωση - ταβανόπροκα Δένδια για Σαμαρά!
| 2015-05-27 14:02:00

Δήλωση - ταβανόπροκα Δένδια για Σαμαρά!

Δήλωση - ταβανόπροκα Δένδια για Σαμαρά!

Απάντησε στις αναφορές του Αντώνη Σαμαρά για δεκανίκια που προσφέρουν ορισμένοι από τη ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ...

Υπέρ της υπερψήφισης επί της αρχής της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους εταίρους, τάχθηκε ο Ν Δένδιας. «Εγώ αυτό που λέω είναι ότι είναι εθνική υποχρέωση η χώρα να έχει συμφωνία. Δεν πρόκειται εμείς να αφήσουμε τη χώρα να πάει στα βράχια, αυτό είναι βέβαιο. Αν η Ν.Δ. μπορεί να προτείνει μια άλλη λύση, εναλλακτική, χρηματοδότησης της χώρας, τότε καλώς. Εάν δεν μπορεί να προτείνει μια εναλλακτική πηγή χρηματοδότησης της χώρας, τότε τουλάχιστον επί της αρχής η Ν.Δ. δεν μπορεί να καταψηφίσει» δήλωσε χαρακτηριστικά στο ραδιοσταθμό Βήμα.

Επέμεινε ότι η ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας θα πρέπει να αποφασίσει για την στάση που θα τηρήσει το κόμμα και στις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά που είχε κάνει λόγο για δεκανίκια που προσφέρουν ορισμένοι από τη ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ. «Κατά τη γνώμη μου, δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή είναι ότι κρατάει τη Ν.Δ. στο 15%. Αυτό είναι δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είναι που πρέπει ν' αλλάξουμε».

Για το μέλλον της Ν.Δ. και το ενδεχόμενο αλλαγής ηγεσίας ο κ. Δένδας είπε ότι η «η Ν.Δ. αυτή τη στιγμή δεν είναι γοητευτική.{?.}. Για την αλλαγή ηγεσίας, εξαρτάται από τη φυσιογνωμία, εάν το κόμμα έχει μια πολύ συγκεκριμένη φυσιογνωμία, γιατί να χρειαστεί αλλαγή ηγεσίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags