Facebook Pixel Οι «τελειωμένοι» του Γεωργιάδη
| 2015-06-03 13:22:00

Οι «τελειωμένοι» του Γεωργιάδη

Οι «τελειωμένοι» του Γεωργιάδη

Οι βάσεις ήταν σαθρές το καλοκαίρι ο βασιλιάς ήταν γυμνός και γυμνός πορεύεται ακόμη... Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης.

Oταν βρούμε τρόπο να μπούμε στον εγκέφαλο του Γιώργου Γεωργιάδη και εντοπίσουμε το... λογισμικό για τη σύνθεση της ενδεκάδας στη Λεωφόρο, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα εξοικειωμένοι με την ηλεκτρονική για να αντιληφθούμε πώς ακριβώς σκέφτεται. Βέβαια, το φαινόμενο δεν είναι τωρινό.

 

ΑΠΛΑ ο Γεωργιάδης είναι λίγο παραπάνω ρεαλιστής, έως και κυνικός, αντιλαμβάνεται οριστικά ότι δεν υπάρχει χώρος για τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση των πλέι οφ και σκέφτηκε ότι είναι προτιμότερο να το ρίξει στην οικονομία.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ στους ποδοσφαιριστές, οικονομία δυνάμεων για όσους αγωνίζονται κι ό,τι μπορεί να σώσει σε δύο αγώνες από τους οποίους ελπίζει να εισπράξει όσα δεν κατάφερε μέχρι σήμερα.

 

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ μπορεί να βρίσκει αντίθετους περισσότερους από τους μισούς ΠΑΟΚτσήδες, που δεν σηκώνουν… εκπτώσεις και είχαν άλλα όνειρα για την ομάδα τους. Δεν μπορούν να δεχθούν ότι έφτασε σε σημείο να παίζει κορόναγράμματα τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ.

 

ΕΝΑ ΔΙΚΙΟ το έχουν και μάλλον ψάχνουν να το βρουν κάπου μακριά από την Τούμπα, καθ' ότι το γήπεδο είναι μονίμως άδειο εδώ και πολύ καιρό.

 

Ο ΠΑΟΚ ίσως έπρεπε να βάλει συγκεκριμένο στόχο από πολύ νωρίς και όχι να άγεται και να φέρεται από ανόητες εκτιμήσεις και δηλώσεις περί πρωταθλητισμού και άλλα κουλά από σοφούς του είδους.

 

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ χάθηκε πριν από πολύ καιρό και όλα πήραν την κατηφόρα, διότι οι βάσεις ήταν σαθρές. Δεν υπήρχε συγκεκριμένη λογική και όλοι κλάταραν. Οχι γιατί δεν έγιναν μεταγραφές τον χειμώνα, αλλά διότι το καλοκαίρι ο βασιλιάς ήταν γυμνός και γυμνός πορεύεται ακόμη...

 

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ότι δεν υπάρχει γυρισμός και ό,τι καταφέρει να σώσει ο ΠΑΟΚ των επόμενων 180 λεπτών καλό είναι για ξεκίνημα της επόμενης χρονιάς.

 

ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ μπαίνει στους ομίλους, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο, ειδικά για τον ΠΑΟΚ των ημερών μας.

 

ΣΕ ΚΑΘΕ περίπτωση πάντως, ειδικά για τον Γεωργιάδη, αν καταφέρει να εξασφαλίσει έστω και το ελάχιστο της περιόδου που κλείνει, να σας το πω κι ας μη δέχεστε οι περισσότεροι. Μια χαρά τα πήγε με τους «τελειωμένους», κουρασμένους, τους Κ-20. Ετσι δεν φωνάζετε στο γήπεδο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ;

 

Πηγή: Sportday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags