Facebook Pixel ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν "παίζει" μόνος του ο Τούντορ...
| 2015-06-12 20:43:00

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν "παίζει" μόνος του ο Τούντορ...

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν "παίζει" μόνος του ο Τούντορ...

Μέχρι στιγμής η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει ανακοινώσει και δεν έχει δημοσιοποιήσει οτιδήποτε που αφορά τον επόμενο προπονητή της ομάδας και όπως φαίνεται ούτε και σήμερα θα κλείσει το μεγάλο ζήτημα... Τι συμβαίνει όμως με τον Κροάτη;

Ο Τούντορ διαπραγματεύτηκε με τον ΠΑΟΚ, αλλά η συμφωνία δεν έκλεισε χωρίς να είναι απόλυτα ξεκάθαρο τι συνέβη και ο Κροάτης που χθες το βράδυ ήταν φαβορί, έφθασε στο κρίσιμο σημείο, αλλά δεν υπέγραψε στον ΠΑΟΚ.

Ο Άρνεσεν αναζητά προπονητή και συζητά εδώ και 20 μέρες (δεν είναι μεγάλο διάστημα, αλλά ο ΠΑΟΚ πιέζεται και οι μέρες είναι πολύτιμες) όλα δείχνουν ότι η προσπάθεια να κλείσει ο πρώτος υποψήφιος (όχι ο Τούντορ) δεν καρποφόρησε (μέχρι τώρα) και οι επαφές με τους επόμενους στόχους συνεχίζονται. Ένας από τους υποψήφιους ήταν ο 37χρονος Κροάτης, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι και ο μοναδικός.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον και αποδεικνύεται μέχρι στιγμής από την απόρριψη προτάσεων που δέχεται ο Άρνεσεν, είναι ότι δεν επιθυμεί συνεργασία με μεγαλύτερους σε ηλικία προπονητές.

Την Τρίτη στις 16 Ιουνίου ο Δανός αθλητικός διευθυντής επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη και ο στόχος που έχει είναι να παρουσιαστεί και να αναλύσει το πλάνο του μέσα στις επόμενες δύο-τρεις ημέρες της εβδομάδας. Αυτό προφανώς θα γίνει και με το νέο προπονητή του ΠΑΟΚ να δίνει το παρών.

Πηγή: paok24.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags