Facebook Pixel Σλούκας για Ολυμπιακό: "Θα ανοίξω το στόμα μου"!
| 2015-07-08 09:20:00

Σλούκας για Ολυμπιακό: "Θα ανοίξω το στόμα μου"!

Σλούκας για Ολυμπιακό: "Θα ανοίξω το στόμα μου"!

Ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό και κάποια στιγμή είναι αποφασιμένος να μιλήσει για όλα!

Αυτό αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Έλληνας άσος, που τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει τη φανέλα της Φενέρ...

Μία απόφαση που πήρε συνειδητά, όπως λέει στο Goal, καθώς αυτό θεωρούσε ότι ήταν το καλύτερο για την καριέρα του!

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε για τον Ολυμπιακό, τον Σφαιρόπουλο αλλά και την απόφασή του να μιλήσει κάποια άλλη στιγμή για όλα, καθώς τώρα κρίνει ότι δεν είναι η κατάλληλη περίοδος...

-την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό: «Φέτος ήταν μια πολύ καλή χρονιά για μένα, ο κόουτς Σφαιρόπουλος με βοήθησε πάρα πολύ όπως κι ο Ολυμπιακός μού πρόσφερε πάρα πολλά. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο για το θέμα της αποχώρησής μου από τον Ολυμπιακό. Παραπέμπω σε μια γραπτή δήλωση που έκανα μετά την απόφασή μου να αποδεχθώ την πρόταση της Φενέρ. Έλαβα την απόφαση πως αυτό ήταν το καλύτερο για την καριέρα και το αγωνιστικό μου μέλλον. Υπάρχουν σίγουρα και πράγματα που ειπώθηκαν, που γράφτηκαν, και δεν ευσταθούν, κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως αναφερθώ σε αυτά, τώρα κρίνω πως δεν είναι κατάλληλη η στιγμή».

-τη συμφωνία με τη Φενέρ: «Αποφάσισα να αλλάξω σελίδα στην καριέρα μου και στη ζωή μου, ανταποκρίθηκα σε μια μεγάλη πρόκληση και τα δυο επόμενα χρόνια θα βρίσκομαι σίγουρα στην Τουρκία για λογαριασμό της Φενέρ. Το σίγουρο είναι πως αυτή η αλλαγή κλίματος μου δίνει έξτρα κίνητρο να δουλέψω σκληρά για να κερδίσω τη θέση μου σε μια ομάδα με υψηλές απαιτήσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags