Facebook Pixel ΤΡΕΛΟ σενάριο για Σαλπιγγίδη! Πάει...
| 2015-08-25 19:40:00

ΤΡΕΛΟ σενάριο για Σαλπιγγίδη! Πάει...

ΤΡΕΛΟ σενάριο για Σαλπιγγίδη! Πάει...

Διαβάστε σε ποια μεγάλη ελληνική ομάδα στέλνουν οι Ιταλοί τον πρώην πλέον επιθετικό του ΠΑΟΚ και έχουνε μάλιστα και ρεπορτάζ... από μέσα.

Λίγες ώρες μετά την λύση του συμβολαίου του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον Δικέφαλο, υπήρξαν δημοσιεύματα και μάλιστα στην Ιταλία, σχετικά με την επόμενη ομάδα του.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, ο έμπειρος φορ «παίζει» στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, κάτι που έμαθαν οι Ιταλοί ψάχνοντας για την υπόθεση Σελότο!

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα passioneinter.com στο θέμα του Εζέκιελ Σελότο αναφέρεται ότι η «Ένωση» κάνει πίσω για τον Αργεντίνο επιθετικό, εξαιτίας της λύσης της συνεργασίας του Σαλπιγγίδη με τον ΠΑΟΚ.
 
Στο χαρακτηριστικό απόσπασμα του δημοσιεύματος αναφέρεται:

«Ενώ όλα έδειχναν ότι ο Εζέκιελ Σκελότο θα συνεχίσει στην ΑΕΚ, καθώς οι συζητήσεις των δύο πλευρών ήταν προχωρημένες, ξαφνικά άλλαξε μεταγραφή προτεραιότητα. Αυτό προέκυψε μετά τη λύση συμβολαίου του Σαλπιγγίδη με τον ΠΑΟΚ. Ο Ελληνας επιθετικός ενδιαφέρει την ομάδα, που φέρεται αποφασισμένη να εγκαταλείψει την περίπτωση του Σελότο. Για τον πρώην επιθετικό της Αταλάντα και της Κιέβο υπάρχει μόνο ενδιαφέρον από την Παλέρμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

*** Πέρυσι δήλωσε οπαδός του ΠΑΟΚ και φέτος πάει ΑΕΚ; Διαβάστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags