Facebook Pixel Ραγδαίες εξελίξεις: Συνάντηση Κοντονή με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Αστέρα!
| 2015-09-24 16:33:00

Ραγδαίες εξελίξεις: Συνάντηση Κοντονή με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Αστέρα!

Ραγδαίες εξελίξεις: Συνάντηση Κοντονή με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Αστέρα!

Φορτσάτος επέστρεψε στην θέση του ο Σταύρος Κοντονής!

Ο Σταύρος Κοντονής επέστρεψε δριμύτερος στη θέση του Υφυπουργού Αθλητισμού μετά την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

ADVERTISEMENT

Ο Υφυπουργός ΑΘλητισμού ξεκίνησε σειρά επαφών για να συνεχίσει το έργο του, από εκεί που το άφησε, ενώ θα συναντηθεί και με τον Πρόεδρο της Σούπερ Λίγκας Γιώργο Μποροβήλο για τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν με το ηλεκτρονικό εισιτήριο αλλά και τις κάμερες ασφαλείας στα γήπεδα.

Στις 17.00 έχει συνάντηση και με τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιάκωβο Αγγελίδη, τον επικεφαλής της διοίκησης του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζο και τον Γιώργο Μποροβήλο, ύστερα από αίτημα του ίδιου του Σταύρου Κοντονή. Οπως έλεγαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης ο Υφυπουργός δεν έθεσε το ακριβές θέμα της συζήτησης αλλά θεωρείται σίγουρο ότι θα συζητηθεί η ανυποχώρητη στάση της ΕΠΟ στο θέμα του ορισμού τακτικών διαιτητών στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος που ψηφίστηκε από τη Βουλή και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, επιμένει να μην τον τηρεί.

Δεν αποκλείεται ο κ. Κοντονής να θέσει στις τρεις ομάδες, τον κίνδυνο άρσης της αναγνώρισης της ΕΠΟ από την Πολιτεία, γεγονός που μπορεί να επιφέρει κίνδυνο στη συμμετοχή του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και του Αστέρα Τρίπολης στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags