Facebook Pixel Tι ποντάρουμε σήμερα στο Κύπελλο;
| 2015-10-28 14:30:00

Tι ποντάρουμε σήμερα στο Κύπελλο;

Tι ποντάρουμε σήμερα στο Κύπελλο;

Εκτιμήσεις για τα ματς των "μεγάλων" στο Κύπελλο Ελλάδας.

ΞΑΝΘΗ – ΑΕΚ

Η ομάδα της Ξάνθης, θέλει να επαναλάβει την πολύ καλή της παρουσία πέρυσι στο κύπελλο, έφτασε μέχρι τον τελικό. Με τον Στέλιο Μανωλά πορεύεται η ΑΕΚ για λίγες ακόμα μέρες, καθώς όλα δείχνουν ότι ο Πογέτ θα είναι ο νέος προπονητής. Παράξενο παιχνίδι, καθώς όποιοι αγωνιστούν θα θέλουν να δείξουν στον νέο προπονητή ότι αξίζουν τις ευκαιρίες τους. Η γηπεδούχος θα παίξει κλειστά όπως συνήθως, περιμένουμε ακόμα ένα ματς με λίγα γκολ, το ίδιο περιμένουν και οι μπουκ, καμία αξία.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Ο ΠΑΟΚ μετά το 3-1 επί του Παναθηναϊκού και της καλής εμφάνισης τρέχει με κεκτημένη ταχύτητα και με ψυχολογία στα ύψη. Αναμένεται να γίνουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Γλύκο να παίζει βασικός, όπως και οι Μαλεζάς, Πέλκας, Μακ και Αθανασιάδης να αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί. Ο Πανθρακικός παίζει κακό ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα και ιδιαίτερα στην επίθεση αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα. Θα έχει αρκετές απουσίες και αναμένεται να παίξει με εναλλακτική ενδεκάδα, καθώς βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αναμένουμε εύκολη επικράτηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μάλιστα με μεγάλο σκορ, το -2 στο 1,90 είναι δίκαιο, ενώ το να κερδίσει ο ΠΑΟΚ μαζί με το over 2,5 δίνει 1,72, που πιστεύουμε ότι έχει αξία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός υπέστη βαριά ήττα με 3-1 στην Τούμπα και το κλίμα παραμένει βαρύ για τον Γιάννη Αναστασίου και τους παίκτες του. Βέβαια ο Έλληνας τεχνικός στηρίζεται ακόμα από τη διοίκηση, όχι όμως και από τον κόσμο, κάτι που ίσως γίνει φανερό και στο γήπεδο. Ο Λεβαδειακός δείχνει αρκετά καλή ομάδα, ειδικά με βάση την έλλειψη προετοιμασίας του καλοκαιριού. Μπορεί να κάνει τη ζημιά στη Λεωφόρο που το κλίμα θα είναι βαρύ και θα τον βολέψει. Το +1,75 έχει αξία, αν οι ενδεκάδες βολεύουν θα παίξουμε υπέρ των φιλοξενούμενων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του και ουσιαστικά ο Μάρκο Σίλβα θα δοκιμάσει πράγματα και πρόσωπα. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον κοντράρουμε, έχει το βάθος του ρόστερ για να κερδίσει ο γηπεδούχος Ολυμπιακός.

Πηγή: betblog.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags