Facebook Pixel Απίστευτα πράγματα με τα πέναλτι στον Ολυμπιακό!
| 2015-12-19 23:15:00

Απίστευτα πράγματα με τα πέναλτι στον Ολυμπιακό!

Απίστευτα πράγματα με τα πέναλτι στον Ολυμπιακό!

Πόσες φορές έχει βρεθεί στην άσπρη βούλα παίκτης των πρωταθλητών μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου και πόσα τέρματα έχει πετύχει με αυτόν τον τρόπο ο πρώτος σκόρερ Φορτούνης; 

Mία ακόμα αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ γίνεται ντόρος με τη διαιτησία. Αυτή τη φορά μεγάλη συζήτηση προκάλεσε το δεύτερο πέναλτι που σφύριξε ο Μάνταλος υπέρ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Καλλονή και το οποίο μπορείτε να δείτε καρέ-καρέ ΕΔΩ για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Όπως και να έχει, με τα δύο σημερινά πέναλτι στη Μυτιλήνη, οι Πειραιώτες συνέχισαν έναν απίστευτο σερί, καθώς οι διαιτητές έχουν δείξει πλέον την άσπρη βούλα και στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια!

Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ, ο Ολυμπιακός έχει εκτελέσει πέναλτι με τον Αστέρα Τρίπολης εντός, δύο με τον Πανθρακικό εκτός, ένα με τον Παναιτωλικό εντός (που το έχασε ο Τσόρι) και σήμερα άλλα δύο με τον Φορτούνη!

Επίσης, άλλο ένα πολύ ενδιαφέρον στατιστικό, έχει να κάνει με τα γκολ που έχει πετύχει ο Έλληνας μεσοεπιθετικός από την άσπρη βούλα. 

Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, που πάει άνετα για πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, έχει βρει μέχρι στιγμής 12 φορές δίχτυα και τις έξι από αυτές είναι από το σημείο του πέναλτι! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags