Facebook Pixel Αποθέωσε Ανέστη ο Πογιέτ!
| 2016-01-17 19:55:00

Αποθέωσε Ανέστη ο Πογιέτ!

Αποθέωσε Ανέστη ο Πογιέτ!

Ο Γκας Πογιέτ δεν θα μπορούσε να μην αποθεώσει τον Γιάννη Ανέστη για το πέναλτι που απέκρουσε. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως το κάνει για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Είναι και πως σ` αυτό το νικηφόρο σερί των πέντε αγώνων για την ΑΕΚ, ο Ανέστης έχει κάνει καθοριστικές αποκρούσεις. 

Αναλυτικά:

«Ήταν ακριβώς το παιχνίδι που περιμέναμε. Με την ομάδα των Ιωαννίνων να παίζει με τρεις στην άμυνα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, σκοράραμε και μετά ήρθε το πέναλτι που ήταν το σημείο κλειδί.

Ο Ανέστης από 21 Δεκεμβρίου που έκανε ένα λάθος έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα, έχει κάνει σημαντικές αποκρούσεις και είναι σίγουρο ότι του οφείλουμε πολλά. Συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Ακόμα μας λείπει να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού όταν κερδίζουμε. Αυτό χρειάζεται χρόνος. Δεν ξέρω πόσος θα χρειαστεί. Όσο το νωρίτερο τόσο το καλύτερο.

Θέλω να παίζουμε καλά 90 λεπτά. Σημείο κλειδί ήταν το πέναλτι, αφού δεν ξέρουμε τι θα γινόταν στο ματς, αν είχε μπει γκολ, αλλά πιστεύω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε. Περίμενα το παιχνίδι ακριβώς όπως έγινε. Ειδικά το σύστημα. Αντιμετωπίσαμε για πρώτη φορά μια ομάδα με τέτοιο σύστημα και ανταποκριθήλαμε πολύ καλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags