Facebook Pixel Η έκπληξη Στραματσόνι και η κίνηση Αλαφούζου
| 2016-03-13 00:43:00

Η έκπληξη Στραματσόνι και η κίνηση Αλαφούζου

Η έκπληξη Στραματσόνι και η κίνηση Αλαφούζου

Διαβάστε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Τελάντερ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και τι έκανε ο Γιάννης Αλαφούζος το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Παναθηναϊκός θα «κατέβει» την Κυριακή στο Γ. Καραϊσκάκης χωρίς τον Ράσμους Τελάντερ που ταλαιπωρείται από ίωση, εξέλιξη που προβληματίζει ιδιαίτερα τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Ιταλός τον υπολόγιζε για βασικό στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Μολέδο, όμως τώρα θα ξεκινήσει στην θέση του τον Ταυλαρίδη!!

Από εκεί και πέρα, στο τέρμα θα είναι ο Στιλ και στα άκρα της άμυνας οι Μέστο – Πράνιτς. Στη μεσαία γραμμή, σε σύστημα 4-2-3-1 θα ξεκινήσουν οι Αμπέντ, Κουτρουμπής, Ζέκα, Καλτσάς, Βλαχοδήμος και Μπεργκ.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να αναφέρουμε πως το βράδυ του Σαββάτου ο Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού και συμμετείχε στο δείπνο της, ωστόσο δεν μίλησε στους παίκτες. 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο την Κυριακή, όπου και αναμένεται να έχει μία συζήτηση με την ομάδα, πριν αναχωρήσει για το Φάληρο με το λεωφορείο της ΠΑΕ, ως αρχηγός αποστολής.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags