Facebook Pixel Τρελό “πάρε-δώσε” με Μοράτα!
| 2016-03-22 21:21:00

Τρελό “πάρε-δώσε” με Μοράτα!

Τρελό “πάρε-δώσε” με Μοράτα!

Ο επιθετικός της Γιουβέντους αναμένεται να γίνει πρωταγωνιστής σε ακόμα μια ιστορία μεταγραφικής τρέλας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “AS”, η Ρεάλ Μαδρίτης σχεδιάζει να ξαναντύσει στα χρώματά της τον Άλβαρο Μοράτα, μόλις δυο χρόνια μετά την πώλησή του διεθνούς επιθετικού στη Γιουβέντους. Δεν σκοπεύει, όμως, να τον κρατήσει για πολύ αλλά να τον ξαναπουλήσει αμέσως βάζοντας ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της.

Συγκεκριμένα, οι μαδριλένοι προτίθενται να καταβάλλουν τη ρήτρα επαναγοράς του 23χρονου ποδοσφαιριστή, η οποία ανέρχεται στα 30 εκ. Ευρώ (σ.σ. με την προύπόθεση ότι θα αγωνιστεί για πάνω από ένα ημίχρονο στους μισούς φετινούς αγώνες της “Γιούβε”). Στη συνέχεια, προσανατολίζονται στο να διαπραγματευτούν την άμεση πώληση του παίκτη για 50 εκ. Ευρώ καθώς ακούγεται πως σπουδαίοι σύλλογοι, όπως η Άρσεναλ και Μπάγερν Μονάχου, έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μοράτα. Έτσι, αν το σχέδιο κυλήσει όπως επιθυμούν, οι διοικούντες της Ρεάλ θα “τσεπώσουν” 20 εκ. από έναν ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζουν ούτως ή άλλως!

Σε περίπτωση, βέβαια, που τα παραπάνω σενάρια ευσταθούν, το ερώτημα είναι τι φταίει ο παίκτης που δεν τον αφήνουν να στεριώσει πουθενά! Ωστόσο, έχει αποδειχτεί πολλάκις πως όταν το κέρδος μπαίνει στη μέση, τέτοιου είδους ηθικοί προβληματισμοί δεν είναι ικανοί να σταματήσουν τις διοικήσεις των ομάδων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags