Facebook Pixel Η δήλωση του Λέτο για τα πρώτα γκολ στη Λεωφόρο!
| 2016-04-03 23:42:00

Η δήλωση του Λέτο για τα πρώτα γκολ στη Λεωφόρο!

Η δήλωση του Λέτο για τα πρώτα γκολ στη Λεωφόρο!

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο Σεμπάστιαν Λέτο μετά τη νίκη επί της Βέροιας και τα δύο γκολ που σημείωσε. Που το αφιέρωσε και τι είπε για τα play off.

Aναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA o άσος του Παναθηναϊκού:

«Η αλήθεια είναι πως δεν είχα την ευκαιρία να κάνω προετοιμασία, αλλά νομίζω πως πάω καλά. Ευχαριστώ τον προπονητή που μου δίνει ευκαιρία για να παίζω στους αγώνες».

Για το εάν τον βολεύει η θέση που αγωνίζεται: «Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει, αισθάνομαι άνετα, αν κι όπως ξέρετε είμαι εξτρέμ».

Για το πως νιώθει όταν σκοράρει στη Λεωφόρο: «Η πρώτη φορά ήταν σήμερα, αλλά αισθάνθηκα όμορφα, ήταν σημαντικό γκολ για την ομάδα, για τους φίλους».

Για το γεγονός πως τελευταία φορά σκόραρε στις 8/1/2012: «Θα έλεγα ότι μετά από τόσο πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα είναι σημαντικό. Επίσης, είχα μείνει 1,5 χρόνο περίπου μακριά από το γκολ, οπότε είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Το αφιερώνω στην οικογένειά μου, στους φίλους του Παναθηναϊκού. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος».

Για το γεγονός πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα: «Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε ό,τι καλύτερο στους επόμενους δύο αγώνες. Να επιστρέψουμε σε καλό ρυθμό, να έχουμε αυτοπεποίθηση κι εμπιστοσύνη και να μπούμε στα play off».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags