Facebook Pixel Παίκτης από Ακαδημίες της ΑΕΚ στη Μπαρτσελόνα!
| 2016-04-06 00:15:00

Παίκτης από Ακαδημίες της ΑΕΚ στη Μπαρτσελόνα!

Παίκτης από Ακαδημίες της ΑΕΚ στη Μπαρτσελόνα!

Μεγάλη τιμή για τη Σάντος Πανοράματος (ειδικότερα) και το ελληνικό ποδόσφαιρο (γενικότερα)!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που είναι ενταγμένη στο δίκτυο των ακαδημιών της ΑΕΚ, ενημερώθηκε επίσημα ότι ο παίκτης της, Χρήστος Σιάκκας, κλήθηκε να δοκιμασθεί από τη Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη!

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι 10 ετών (γενν. 2006), αγωνίζεται ως επιθετικός, εντάχθηκε στη Σάντος πέρυσι (από την ιστορική ΧΑΝΘ) και, όπως έγινε γνωστό, οι «μπλαουγκράνα» θα τον δοκιμάσουν την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο «Mini Estadi», το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τη θρυλική και αχανή έδρα τους, το «Καμπ Νου»!

Την κλήση στη Σάντος έστειλε η σχολή ποδοσφαίρου της «Μπάρτσα», η Barcelona Escola, στην οποία παίζουν ποδοσφαιριστές ηλικίας από 6 έως 11 ετών. Να σημειωθεί, ότι ενήμερη για το θέμα είναι και η ΑΕΚ, η οποία έδωσε, φυσικά, τη συγκατάθεσή της στον μικρό άσο να ζήσει (και να κυνηγήσει) το όνειρο της Μπαρτσελόνα!

Ο Χρήστος Σιάκκας θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Καταλωνίας την προσεχή Παρασκευή, συνοδευόμενος από τον πατέρα του, Γιώργο και ανθρώπους της Σάντος, ενώ θα επιστρέψει στη χώρα μας μία ημέρα μετά τη δοκιμή του.

Πηγή: balleto.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags