Facebook Pixel Χριστόγλου: Oταν κάνεις ουυυυυυυυ... τότε τρως πέντε!
| 2016-04-11 22:38:00

Χριστόγλου: Oταν κάνεις ουυυυυυυυ... τότε τρως πέντε!

Χριστόγλου: Oταν κάνεις ουυυυυυυυ... τότε τρως πέντε!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου σχολιάζει το παιχνίδι από μία διαφορετική οπτική γωνία και τονίζει πως η μουρμούρα της εξέδρας γυάλισε το μάτι των παικτών του Ολυμπιακού...

«Δηλαδή, αν είχε και κίνητρο, τι θα γινόταν, ρε μάγκες; Θα έβαζε οκτάρες και δεκάρες σε κάθε ματς;» αναρωτιόταν ένας φίλος εκεί που έβλεπα το ματς από την τηλεόραση, για να του απαντήσει ένας άλλος: «Αν υπήρχε κίνητρο, η ταρίφα θα ήταν δεκάρικο».

Φουριόζος λοιπόν μπήκε για ένα ακόμη ματς ο Θρύλος στο Αγρίνιο και η μουρμούρα της εξέδρας σε κάθε φάση… γυάλισε το μάτι των παικτών του. Το ματς ήταν ανοιχτό και από τις δύο ομάδες, αλλά ο Θρύλος μόλις στο 7’ με κεφαλιά του Φορτούνη έκοψε την όρεξη στους Αγρινιώτες. Μετά, τα πράγματα πήραν τη φυσιολογική τους τροπή. Ο Φορτούνης με τον Ερνάνι έκαναν ό,τι ήθελαν στο γρασίδι και ήταν θέμα χρόνου για να πέσουν και τα υπόλοιπα γκολ.

Αξιος συμπαραστάτης τους ο Βραζιλιάνος Σεμπά, που στον καινούργιο του ρόλο μέσα στο γήπεδο και σερβίρει, και σκοράρει. Ο Ερνάνι, τον οποίο πραγματικά δεν μπορούσε να σταματήσει κανείς, σέρβιρε το δεύτερο γκολ στον Ντα Κόστα από κόρνερ, ο οποίος πήδηξε στον Θεό και με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 2-0. Με το σκορ αυτό πήγε στα αποδυτήρια ο Ολυμπιακός, που βγήκε από αυτά σαν μην είχε προηγηθεί ποτέ.

Ο Φορτούνης συνέχισε να ταλαιπωρεί όλο το Αγρίνιο και έδωσε ασίστ στον Σεμπά για το τρίτο γκολ. Η μουρμούρα στην εξέδρα άρχισε να χαλαρώνει και ο Φορτούνης με τον Σεμπά είπαν να το διασκεδάσουν ακόμη περισσότερο, σερβίροντας το τέταρτο γκολ στον Πουλίδο.

Πλέον η εξέδρα έχασε τη μιλιά της, αλλά ο Θρύλος το βιολί του, μαζί με τον Φορτούνη, που ήταν σε δαιμονισμένη μέρα και κέρασε τον Πάρντο το πέμπτο γκολ.

Από το σημείο αυτό και μετά οι παίκτες του Ολυμπιακού χαλάρωσαν και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο δέχτηκαν τα δύο γκολ στο τέλος και ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο Σίλβα έγινε έξαλλος στη λήξη του αγώνα. Δεν του άρεσαν του Πορτογάλου αυτά και το έδειξε στους παίκτες του.

Σε γενικές γραμμές πάντως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θα είναι κρίμα να μην τον αφήσουν να διεκδικήσει και το Κύπελλο Ελλάδος.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 11/04/2016) - gavros.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags