Facebook Pixel Έριξε τη ΒΟΜΒΑ ο Σαββίδης: Δεν κατεβαίνουμε!!
| 2016-04-25 19:55:00

Έριξε τη ΒΟΜΒΑ ο Σαββίδης: Δεν κατεβαίνουμε!!

Έριξε τη ΒΟΜΒΑ ο Σαββίδης: Δεν κατεβαίνουμε!!

Δεν πρόκειται να γίνει ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, καθώς οι Θεσσαλονικείς πήραν την απόφαση να μην έρθουν στην Αθήνα. Διαβάστε γιατί…

Στον ΠΑΟΚ πήραν την οριστική απόφαση και δεν θα κατέβουν στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Ιβάν Σαββίδης πήρε την απόφαση να μη κατέβει η ομάδα, έχοντας και την γνωμοδότηση των νομικών της ΠΑΕ για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει μία τέτοια απόφαση. Μάλιστα, χθες έγινε και σύσκεψη παρουσία του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, του Βλάνταν Ίβιτς, των αρχηγών και του Γιώργου Κούδα!

Ουσιαστικά, το «αφεντικό» του Δικεφάλου εμμένει στην αρχική του απόφαση, παρά τις σχετικές φήμες που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα. Προφανώς σε αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο το… κράξιμο από τους οργανωμένους, ενώ πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως στον ΠΑΟΚ ήταν εκνευρισμένοι με τον ορισμό του Καλογερόπουλου. 

Ως εκ τούτου ο αγώνας της Τετάρτης αναμένεται να κατακυρωθεί υπέρ του Ολυμπιακού. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι αρχηγοί του Δικεφάλου που ήταν παρόντες στη χθεσινή σύσκεψη (Τζιόλης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας), υποστήριξαν πως η ομάδα είναι έτοιμη από αγωνιστικής πλευράς, ωστόσο και αυτοί με τη σειρά τους, τάχθηκαν υπέρ της απόφασης που έλαβε η ΠΑΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξέσπασμα Μύρτσου! Ξεδιάντροπο αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags