Facebook Pixel ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Να πότε θα γίνει ο τελικός
| 2016-05-27 16:12:00

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Να πότε θα γίνει ο τελικός

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Να πότε θα γίνει ο τελικός

Αλλαγή ημέρας στον τέταρτο ματς της σειράς των τελικών της Α1! Πότε θα παίξουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός...

Αλαλούμ στον ελληνικό αθλητισμό συνεχίζεται. Οι αναβολές του Κυπέλλου στο ποδόσφαιρο επηρέασαν και το μπάσκετ και συγκεκριμένα τον τέταρτο τελικά ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Το παιχνίδι είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Μισή ώρα αργότερα όμως υπάρχει και η μάχη των Δικεφάλων στα πλέι οφ μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Όπως καταλαβαίνετε, ο κίνδυνος επεισοδίων ήταν ορατός, αφού ΑΕΚτζήδες και Παναθηναϊκοί δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, ενώ και η Αστυνομία δεν θα έδινε έγκριση για τη διεξαγωγή των παιχνιδιών το ίδιο απόγευμα.

Ένα από τα παιχνίδια θα έπρεπε να μετατεθεί. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν υπάρχουν περιθώρια, μετά τα όσα συνέβησαν και τον κίνδυνο Grexit. Οπότε ο κλήρος έπεσε στο μπάσκετ. Ο τέταρτος τελικός, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΕΣΑΚΕ θα γίνε Δευτέρα 30 Μαΐου στις 19:30.

«Μετά την υπ’ αριθμ. Πρωτ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΕΑΕΛ/173882/12374/2098/27-5-2016 απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού για τη χρονική μετάθεση του 4ου αγώνα της τελικής φάσης των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 29/5, η συνάντηση ορίζεται για την Δευτέρα 30/5 και ώρα 19:30 στο ίδιο γήπεδο (ΟΑΚΑ)», αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ενημέρωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags