Facebook Pixel Οι Ουαλοί πείθουν περισσότερο
| 2016-06-25 10:21:00

Οι Ουαλοί πείθουν περισσότερο

Οι Ουαλοί πείθουν περισσότερο

Επιστροφή στα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εκεί όπου τα ζευγάρια που έχουν προκύψει έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.

Από στοιχηματικής άποψης, το βλέμμα μας απόψε θα "πέσει" πάνω στη βρετανική σύγκρουση, εκείνη της Ουαλίας με τη Βόρειο Ιρλανδία.

Αναμφίβολα οι δύο ομάδες αποτελούν εκπλήξεις της διοργάνωσης, αφού αν και πρωτάρες, όχι μόνο στάθηκαν αξιοπρεπώς, αλλά πήραν και πρόκριση στα νοκ άουτ, "σοκάροντας" την ευρωπαϊκή φίλαθλη γνώμη.

Και ακόμα περισσότερο η Ουαλία του Κόλμαν, η οποία κατάφερε να πάρει την πρωτιά σε έναν όμιλο με Αγγλία, Σλοβακία και Ρωσία, χάνοντας στις καθυστερήσεις μόνο από τους Αγγλους, ενώ τη Ρωσία τη διέλυσε με το άνετο 3-0. Ξεκάθαρα, μεταξύ των δύο ομάδων υπερέχει η Ουαλία, είναι καλύτερη, πιο... στρωμένη ως ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο και το κυριότερο, έχει παίκτες που παίζουν σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο. Μπέιλ, Ράμσεϊ, Γουίλιαμς αναμένεται να σηκώσουν και πάλι στους ώμους τους την εθνική Ουαλίας, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά, για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.

Οι Βορειοϊρλανδοί από τη μεριά τους είναι "τίμιοι" και αρκετά καλοί αμυντικά, αλλά δεν θα φτάσει κάτι τέτοιο κόντρα στους Ουαλούς. Λογική η τιμή του άσσου σε απόδοση 2.10, θα αποτελέσει επιλογή. Δείτε στο foxbet.gr όλα τα νέα για τις πρώτες τρεις αναμετρήσεις της φάσης των "16" στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι μου

Ουαλία - Βόρειος Ιρλανδία 1 2.10

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags