Facebook Pixel "Σκάει" πώληση 10+ μυρίων στον Ολυμπιακό;
| 2016-07-06 09:20:00

"Σκάει" πώληση 10+ μυρίων στον Ολυμπιακό;

"Σκάει" πώληση 10+ μυρίων στον Ολυμπιακό;

Πολύ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Λιμάνι βασικός Ερυθρόλευκος με πρόταση που θα κάνει πάταγο!

Είναι αλήθεια πως η περσινή του χρονιά στον Ολυμπιακό δεν ήταν και η καλύτερη. Ωστόσο, η ποιότητά του έκανε "μπαμ" στο αριστερό άκρο της άμυνας και σίγουρα πρόκειται για παίκτη που μπορεί να αποφέρει μεγάλο κέρδος στους Ερυθρόλευκους.

Κι αυτό γιατί ενδεχόμενη πώλησή του θα φέρει στα ταμεία των πρωταθλητών Ελλάδας ένα ποσό της τάξεως των 10 εκατομμυρίων ευρώ, ίσως και παραπάνω.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Αρτούρ Μαζουακού, του οποίου το όνομα έχει ακουστεί εδώ και καιρό για πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, ενώ οι προτάσεις που έχουν έρθει στα γραφεία του Ολυμπιακού, όπως αυτή της Ρόμα, έχουν απορριφθεί.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ έχει απασχολήσει Λυών, Μονακό και Μαρσέιγ από την Γαλλία, αλλά ενδιαφέρον υπάρχει και από την Ιταλία και την Γερμανία. Πάντως, υπάρχει ακόμα ένα όνομα ομάδας που "παίζει" γερά για τον Μαζουάκου και δεν είναι άλλο από την Φενερμπαχτσέ.

O τουρκικός σύλλογος κοιτάει "ζεστά" την περίπτωση του Μαζουάκου, με τον τεχνικό της, Βίτορ Περέιρα να γνωρίζει τον Γάλλο από την κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό και να επιθυμεί να τον δει με την φανέλα της Φενέρ.

Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις των Ερυθρόλευκων που φτάνουν στα 10 εκ. ευρώ...

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Κανάλι για τον Ολυμπιακό και πού θα πάνε οι άδειες!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags