Facebook Pixel Οργή Μαρινάκη! Διώχνει κόσμο από τον Ολυμπιακό!
| 2016-08-03 23:15:00

Οργή Μαρινάκη! Διώχνει κόσμο από τον Ολυμπιακό!

Οργή Μαρινάκη! Διώχνει κόσμο από τον Ολυμπιακό!

Ο οδυνηρός αποκλεισμός από τη Χάποελ έχει φορτώσει για τα καλά τον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών, που αναμένεται να πάρει σκούπα και να τελειώσει πολλούς από την ομάδα!

Έξαλλος είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης από τον αποκλεισμό-σοκ του Ολυμπιακού και, όπως είχε προαναγγείλει μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Χάποελ, το αφεντικό του συλλόγου αναμένεται να πάρει σκούπα και να τελειώσει πολύ κόσμο από την ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρολεύκων θα δώσει άμεσα εντολή στους βασικούς συνεργάτες του για εκκαθαρίσεις, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, εκεί όπου θεωρείται ότι υπάρχουν εξίσου μεγάλες ευθύνες για το γεγονός ότι οι πρωταθλητές αποκλείστηκαν από μία πολύ κατώτερη ομάδα.

Δεν είναι λίγοι, μάλιστα, αυτοί που εκτιμούν ότι στον Ολυμπιακό θα γίνει πλέον ότι είχε συμβεί και πριν από έξι χρόνια, μετά τον αποκλεισμό των Ερυθρολεύκων από τη Μακάμπι, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδιωξε τον προπονητή (Λίνεν), αρκετούς παίκτες, ενώ προχώρησε σε σημαντικές μεταγραφές.

Πλέον, αρκετοί παίκτες που έδειξαν στα δύο ματς με τη Χάποελ ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις μεγάλες απαιτήσεις του συλλόγου, αναμένεται να αποχωρήσουν, ενώ για όσους υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού προβλέπεται ότι θα τρέξουν οι διαδικασίες για την πώλησή τους.

Παράλληλα, όπως προαναφέραμε, υπάρχει η πεποίθηση ότι θα γίνουν διαρθρωτικές κινήσεις και στην ΠΑΕ, χωρίς να αποκλείεται το διαζύγιο με πρωτοκλασάτα στελέχη του συλλόγου.

Εν αναμονή των εξελίξεων που αναμένονται πλέον τις επόμενες ώρες να είναι ραγδαίες...  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags