Facebook Pixel Πληρώνουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!
| 2016-08-18 11:00:00

Πληρώνουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Πληρώνουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ!

Σημαντικές αναμετρήσεις για τις ελληνικές ομάδες, με τις πρώτες... μάχες της προκριματικής φάσης του Europa League να κρίνουν πολλά και παράλληλα να προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για ταμείο! Πάμε να τις δούμε.

Αρούκα – Ολυμπιακός: Eξω Φορτούνης, μέσα Τσόρι

Από ιστορική πρόκριση έρχεται η Αρούκα. Η πορτογαλική ομάδα κατάφερε να αποκλείσει τη Χέρακλες (1-1 στην Ολλανδία και 0-0 στην Πορτογαλία) στην παρθενική της συμμετοχή στο Europa League και τώρα θέλει να κάνει τη ζημιά στον Ολυμπιακό. Βέβαια, αυτό μόνο εύκολο δεν φαντάζει, με την εικόνα της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (2-0 από τη Μποαβίστα) να δημιουργεί προβληματισμό. Όσο για τον Ολυμπιακό; Ο αποκλεισμός από τη Χάποελ στο Champions League είχε σοβαρές επιπτώσεις, με τον Πάουλο Μπέντο να παίρνει τη θέση του Βίκτορ και την “ερυθρόλευκη” διοίκηση να αλλάζει πολλά πρόσωπα, την ώρα που αναμένεται ενίσχυση του ρόστερ. Θεωρούμε δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί πιο σοβαρό συγκριτικά με τα ματς κόντρα στους Ισραηλινούς και το διπλό στο 2.15 έχει μεγάλη αξία!

Αρούκα – Ολυμπιακός 2 (2.15)

Ντινάμο Τιφλίδας – ΠΑΟΚ: Όπως με Άγιαξ… και ακόμα καλύτερα
Η Ντιναμό Τιφλίδας έβαλε δύσκολα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2-0 στην Κροατία, 0-1 στη Γεωργία), ωστόσο δεν απέφυγε τον αποκλεισμό στην προκριματική φάση του Champions League. Η ομάδα από τη Γεωργίας έχει ξεκινήσει με μία ισοπαλία και μία νίκη το πρωτάθλημα, έχοντας στρέψει πλέον την προσοχή της στο Europa League. Αντίπαλος της ο ΠΑΟΚ, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις κόντρα στον Άγιαξ κι αποκλείστηκε στις... λεπτομέρειες (1-1 στην Ολλανδία, 1-2 στη Θεσσαλονίκη). Ο “Δικέφαλος” δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση κόντρα στον Άγιαξ, οι εμφανίσεις, όμως, αυτές θα είναι οδηγός για την συνέχεια της σεζόν κι από τη στιγμή που έβγαλε το καλό του πρόσωπο κόντρα σε μία πολύ ανώτερη ποιοτικά ομάδα, θα το κάνει και με την Ντιναμό. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του ΠΑΟΚ και το διπλό στο 2.10 δεν περνά απαρατήρητο!

Ντινάμο Τιφλίδας – ΠΑΟΚ 2 (2.10)

Παναθηναϊκός – Μπρόντμπι: Σε φόρμα ο Πούκι

Με συνολικό σκορ 3-0 (1-0 στη Λεωφόρο, 2-0 στη Σουηδία) ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΪΚ στον προηγούμενο γύρο. Η ψυχολογία των “πράσινων” βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο, με τον αρχηγό Ζέκα να ανανεώνει μέχρι το 2019 και τον Ρινάλντι (σ.σ. Νέο μεταγραφικό απόκτημα) να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. Το ίδιο ισχύει και για τον Μολέντο, ο οποίος ο ήταν ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον Αντρέα Στραματσόνι. Σε καλή κατάσταση βρίσκεται και η Μπρόντμπι. Οι Δανοί έρχονται από σπουδαία πρόκριση επί της Χέρτα, ενώ στο πρωτάθλημα εντυπωσιάζουν, με πιο πρόσφατη νίκη το 4-0 επί της Σοντέρισκε. Το επιθετικό στιλ του Γερμανού τεχνικού της Μπρόντμπι, Ζόρνιγκερ, σε συνδυασμό με την ποιότητα του Παναθηναϊκού, μας οδηγούν στο goal/goal, το οποίος φαίνεται να έχει αρκετές πιθανότητες και πληρώνει πάνω από 2.15!

Παναθηναϊκός – Μπρόντμπι goal/goal (2.17)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags