Facebook Pixel Έγκλημα αν το κάνουν αυτό στον Ολυμπιακό!
| 2016-08-31 11:30:00

Έγκλημα αν το κάνουν αυτό στον Ολυμπιακό!

Έγκλημα αν το κάνουν αυτό στον Ολυμπιακό!

Η ενημέρωση από τους Πειραιώτες, που μπορεί να διαταράξει το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στην ομάδα!

Πολλές συγκινήσεις έκρυβε για τους φίλους του Ολυμπιακού το τελευταίο 24ωρο, δεδομένου ότι οι Πειραιώτες κινήθηκαν με αμεσότητα και κατάφεραν να κλείσουν τέσσερις μεταγραφές!

Πρόκειται για τον Ρομάο, ο οποίος έχει ανακοινωθεί ήδη, τον Πασιένσια, τον Βιάνα και τον Όσκαρ Καρντόσο, ο οποίος έρχεται για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό!

Ο 33χρονος άσος, με τη σούπερ καριέρα και τα συνολικά 270 γκολ (με συλλόγους και εθνική ομάδα), είναι δίχως άλλο ο μπομπέρ που έψαχνε ο Ολυμπιακός, για να συμπληρώσει μαζί με τον Ιντέγιε τη θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Μόνο που σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει αυτή την ώρα, επίσημα από τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν να κάνουν άλλη μεταγραφή!

Έγκλημα, λέει ο Σκύλος, δεδομένου ότι όλοι περίμεναν την απόκτηση ενός πεπειραμένου στόπερ, που θα έρθει για να παίζει βασικός!

Με τον Ντα Κόστα και τον Σιόβα να μην έχουν και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία (έφτασαν στην πόρτα της εξόδου και επέστρεψαν πίσω), τον Μποτία να είναι μεταξύ πάγκου και 11άδας και τον νεαρό Ρέτσο, δεν υπήρχε οπαδός του Ολυμπιακού (ή άλλης ελληνικής ομάδας!) που να μην πίστευε ότι οι Πειραιώτες θα πάρουν ένα βαρβάτο στόπερ!

Πολύ περισσότερο για να "στρώσουν" δίπλα του οι Βιάνα και Ρέτσος (γιατί όχι και ο Μποτία!), αλλά και για να αποκτήσουν ξανά καλή ψυχολογία οι Ντα Κόστα και Σιόβας!

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έκανε τα καλύτερα παιχνίδια του στο πλευρό του Μέλμπεργκ, που τον καθοδήγησε και τον "ανέβασε" πολύ σαν παίκτη...

Θα είναι μεγάλο λάθος από την πλευρά του Ολυμπιακού αν δεν προχωρήσει στην προσθήκη ενός στόπερ, ακόμα και την τελευταία στιγμή των μεταγραφών!

Αποκλείει κανείς με τη φόρα που έχουν πάρει οι Πειραιώτες, να αποκτήσουν και ένα στόπερ μέχρι σήμερα το βράδυ, που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος;

Φυσικά και όχι! Οι πιθανότητες, άλλωστε, να πρόκειται για μίνι... μπλόφα η ενημέρωση ότι δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή, είναι αρκετές.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν καλό στόπερ, δάσκαλο, που θα ηρεμήσει στην άμυνα και στο πλευρό του θα "ανέβουν" και όλες οι υπόλοιπες λύσεις που υπάρχουν στο ρόστερ...

** ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ: Αρπαγεμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags