Facebook Pixel Super League: "Σέντρα στις 10/9"
| 2016-08-31 20:44:00

Super League: "Σέντρα στις 10/9"

Super League: "Σέντρα στις 10/9"

Απόφαση για άμεση έναρξη του πρωταθλήματος στις 10/9 έλαβε πριν από λίγη ώρα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League... 

Ταυτόχρονα ξεκινούν οι επαφές με το συνδρομητικό κανάλι της NOVA προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στις σχέσεις των δύο πλευρών και να βρεθεί λύση στο οικονομικό πρόβλημα που ταλανίζει τον συνεταιρισμό των ομάδων.

Η Super League θα ζητήσει άμεση συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή. Οι παράγοντες του Δ.Σ. εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους στους χειρισμούς του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα της Διαιτησίας δεν συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση κάτι που ερμηνεύεται ως διατήρηση σε ισχύ της θέσης περί λειτουργία στα πρότυπα του ισπανικού μοντέλου.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, λίγο μετά την εκλογή του, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ της Super League για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Δεν έχω να κάνω καμία άλλη δήλωση».

Αναλυτικά:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Κατά τις αρχαιρεσίες, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξελέγη ο κ. Γιώργος Κ. Στράτος.

2/ Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League διατύπωσε την επιθυμία προς όλους τους φορείς να πράξουν τα δέοντα, ώστε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags