Facebook Pixel AYTH είναι η 14η ομάδα της Α1!
Μπάσκετ
| 2016-09-13 12:08:00

AYTH είναι η 14η ομάδα της Α1!

AYTH είναι η 14η ομάδα της Α1!

Ο κύβος ερρίφθη! Διαβάστε ποια θα είναι η 14η ομάδα που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Basket League!

“Άσπρος καπνός” από την ΕΟΚ. Η Δόξα Λευκάδας είναι η ομάδα που θα αγωνιστεί στην Α1. Η επιτροπή αποφάσισε το λογικό, αφήνοντας εκτός “μεγάλης” κατηγορίας το Ηράκλειο, που ήταν κι επιλογή του Τάκη Τσαγκρώνη.

Η ομάδα της Λευκάδας ήταν αυτή που δικαιούτο να πάρει τη wild card, καθώς ήταν αυτή που τερμάτισε στην υψηλότερη θέση, είχε όλα τα εχέγγυα, οπότε θα ήταν τουλάχιστον “σκάνδαλο” να προκριθεί το Ηράκλειο, που έμπαινε από το… παράθυρο.

Βεβαίως, οι Κρητικοί ήταν για μεγάλο διάστημα το φαβορί, καθώς είχαν την απόλυτη στήριξη του Γραμματέα της ΕΟΚ. Τα πάντα διαφοροποιήθηκαν στις εκλογές της Ομοσπονδίας, καθώς υπήρξε ανοικτή σύγκρουση ανάμεσα στον Τάκη Τσαγκρώνη και τον Γιάννη Αλεξόπουλο, άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του Δημήτρη Μπασούρη.

Έτσι άλλαξαν και οι ισορροπίες μέσα στην επιτροπή, καθώς από την αρχή τα δύο μέλη του ΕΣΑΚΕ (Μελής και Ψαράκης) ήταν υπέρ της υποψηφιότητας της Δόξας. Αυτό που απέμενε ήταν να πειστεί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος βλέποντας τους δύο έμπιστούς του να βρίσκονται (για πολλοστή φορά) στα χαρακώματα, έκανε αυτό που πράττει συνήθως: Ένιψε τας χείρας του κι άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν, γεγονός που λειτούργησε υπέρ της Λευκάδας.

Πηγή: ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags