Facebook Pixel Δε μασάει ο Μπέντο! Καθαρίζει βασικό, βάζει το μικρό
| 2016-09-21 23:15:00

Δε μασάει ο Μπέντο! Καθαρίζει βασικό, βάζει το μικρό

Δε μασάει ο Μπέντο! Καθαρίζει βασικό, βάζει το μικρό

Ποιος άσος έχει ξενερώσει απίστευτα τον Πορτογάλο τεχνικό, που ετοιμάζεται να τον βγάλει από την αρχική ενδεκάδα μια για πάντα; Μέχρι και τον πιτσιρικά προτιμάει πλέον απ' αυτόν!

O Πάουλο Μπέντο είναι το απόλυτο αφεντικό στον Ολυμπιακό και όποιος από τους ποδοσφαιριστές του δεν το έχει καταλάβει ακόμα, πολύ σύντομα θα το αντιληφθεί από τη νέα απόφαση του Πορτογάλου, που θα βγάλει εκτός 11άδας παίκτη που θεωρείται βασικός και θα τον στείλει μόνιμα στον πάγκο ως τρίτη και τέταρτη επιλογή.

Ο κόουτς τού Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα βγαίνουν τις τελευταίες ώρες από του Ρέντη, είναι πάρα πολύ απογοητευμένος με την εικόνα τού Φελίπε Πάρντο, καθώς οι τελευταίες του εμφανίσεις ήταν κακές, δε βοήθησε καθόλου και δε θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη που είχαμε δει πέρυσι στα εξτρέμ, κυρίως στην Ευρώπη.

Μάλιστα, ο Πάουλο Μπέντο εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος για τον Κολομβιανό, καθώς διαπιστώνει από τα παιχνίδια πρωταθλήματος και φυσικά μέσα από τις προπονήσεις, ότι ο παίκτης δεν έχει λάβει το μήνυμα που του έστειλε με την επιλογή του να τον αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Σε αντίθεση με ό,τι είχε συμβεί πέρυσι με τον Τζίμι Ντουρμάζ, ο Φελίπε Πάρντο φαίνεται πως είναι διαφορετική περίπτωση, καθώς δεν έχει ...αφυπνιστεί ούτε φυσικά και έχει βελτιωθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Γι' αυτό, λοιπόν, ο προπονητής τού Ολυμπιακού έχει αποφασίσει να τον "παρκάρει" μέχρι νεωτέρας στον πάγκο και ήδη έχει βρει τον αντικαταστάτη του.

Ο Πάουλο Μπέντο προορίζει για τα άκρα τους Ελιουνούσι και Σεμπά, ενώ δεν αποκλείεται όταν επιστρέψει ο Κώστας Φορτούνης στο αρχικό σχήμα, να περάσει στα πλάγια και ο φορμαρισμένος Μάρκο Μαρίν.

Το πιο εντυπωσιακό, όμως, στη συγκεκριμένη υπόθεση αφορά την απόφαση του Πάουλο Μπέντο να μην είναι ο Φελίπε Πάρντο ούτε πρώτη αλλαγή, καθώς αν δεν αλλάξει άμεσα την εικόνα του στις προπονήσεις, τότε ο Πορτογάλος πιο εύκολα θα χρησιμοποιεί τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο Μανθάτη, παρά τον ντεφορμέ (αν όχι αδιάφορο) Κολομβιανό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

«Περίεργο αυτό με Λεάλι, δεν έπρεπε να το δεχθούν»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags