Facebook Pixel Ποιος Καρντόσο; Αυτή ήταν η τεράστια έκπληξη!
| 2016-10-14 19:30:00

Ποιος Καρντόσο; Αυτή ήταν η τεράστια έκπληξη!

Ποιος Καρντόσο; Αυτή ήταν η τεράστια έκπληξη!

Αν νομίζετε πως η απουσία του Παραγουανού από την αποστολή ήταν τεράστια έκπληξη, κάνετε μεγάλο λάθος. Η είσοδος κάποιου άλλου ήταν μεγαλύτερη…
 

Προφανώς και η απόφαση του Πάουλο Μπέντο να «κόψει» από το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο τον Όσκαρ Καρντόσο προκαλεί απορίες και πολλά ερωτηματικά, ωστόσο μεγάλη έκπληξη αποτελεί και η… επιστροφή του Ανδρέα Μπουχαλάκη!

Ο νεαρός άσος φαίνεται πως επιτέλους ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμών του προτιμήθηκε για το πολύ δύσκολο ματς στην Πλατεία αντί του Ρομαό, ο οποίος ακόμα δεν είναι έτοιμος.

Θυμίζουμε ότι ο Μπουχαλάκης και το φετινό καλοκαίρι, όπως και τα δύο προηγούμενα, είχε «λάμψει» στην προετοιμασία, όμως στην συνέχεια τραυματίστηκε και έχασε την θέση του και από την 11αδα και από την αποστολή.

Ο νεαρός μέσος όμως επέστρεψε και όπως έλεγε στους συμπαίκτες του το τελευταίο διάστημα, αυτή την φορά… γύρισε για να μείνει. Προφανώς ο Μπέντο δεν πρόκειται να τον ξεκινήσει, ωστόσο θα αποτελεί μία εναλλακτική λύση στον πάγκο για τη μεσαία γραμμή. Μην ξεχνάτε πως ο Μιλιβόγεβιτς παίζει συνέχεια και χρειάζεται ξεκούραση…

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ για το μπάσκετ: Αυτόν "τελειώνει" ο Σφαιρόπουλος από Ολυμπιακό!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags