Facebook Pixel Από κορυφαίο ελληνικό σύλλογο ο αντι-Μπαλοτέλι!
| 2016-10-29 15:00:00

Από κορυφαίο ελληνικό σύλλογο ο αντι-Μπαλοτέλι!

Από κορυφαίο ελληνικό σύλλογο ο αντι-Μπαλοτέλι!

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για μία μεταγραφή που δεν... έσκασε στο παρά πέντε. Οι συζητήσεις με τον Ιταλό παικταρά, η ελληνική ομάδα και το «φλερτ» με τον διεθνή άσο.
 

Πώς θα σας φαινόταν αν μαθαίνατε ότι υπήρξε ομάδα που είχε στη λίστα της διεθνή Έλληνα επιθετικό και, τελικά, προτίμησε να αποκτήσει τον Μάριο Μπαλοτέλι; Κι όμως είναι γεγονός και ο SportDog αποκαλύπτει ένα πιπεράτο παρασκήνιο που έμαθε στην πιάτσα των μάνατζερ...

Έστω και με μικρή καθυστέρηση βέβαια, καθώς ο Ιταλός σέντερ φορ πήγε στη Νις στα τέλη Αυγούστου. Αν όμως έσκαγε αποχώρηση του συγκεκριμένου Έλληνα ποδοσφαιριστή από την ομάδα του την ίδια περίοδο, αν είχε προτιμηθεί τελικά αυτός από τον Μπαλοτέλι που υπέγραψε στις 31 Αυγούστου, στην Ελλάδα θα είχαμε πόλεμο!

Γιατί το ρεπορτάζ που έφτασε στα αυτιά τού Σκύλου αναφέρει ότι στη λίστα των Γάλλων για την ενίσχυση της θέση του σέντερ φορ, ήταν και το όνομα του Κλάους Αθανασιάδη. Μάλιστα υπήρξε και σχετική κίνηση της Νις για τον Έλληνα άσο, χωρίς όμως να γνωρίζουμε μέχρι πού έφτασαν. Αν δηλαδή χτύπησαν επίσημα την πόρτα του ΠΑΟΚ ή αν απλώς μίλησαν με τον μάνατζερ του παίκτη και είχαν μία ανεπίσημη επαφή με τον Δικέφαλο.

Κι εδώ να θυμήσουμε τα λόγια του Ιβάν Σαββίδη στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τα πρώτα του ως πρόεδρός της, που ανέφερε ότι απέρριψε πρόταση για την παραχώρηση του Αθανασιάδη. Μπορεί να εννοούσε πιθανή πρόταση από τη Νις; Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, αν και είναι πολύ πιθανό η αναφορά του να ήταν για παλιότερη επίσημη προσέγγιση, από άλλον σύλλογο.

Σε κάθε περιπτώση το ρεπορτάζ για τη γαλλική ομάδα και τον Αθανασιάδη έχει ενδιαφέρον, ειδικά από τη στιγμή που η ενίσχυση των "αετών" στη γραμμή κρούσης έγινε, τελικά, με τον Μάριο Μπαλοτέλι. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags