Facebook Pixel Σάββατο για... αγγλικό ταμείο
| 2016-11-26 13:15:00

Σάββατο για... αγγλικό ταμείο

Σάββατο για... αγγλικό ταμείο

Γεμάτο το σημερινό (26/11) πρόγραμμα κι όπως κάθε Σάββατο, τα ματς που κλέβουν την παράσταση είναι εκείνα από την Αγγλία. Έχει... ευκαιρίες το Νησί! Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Σουόνσι - Κρίσταλ Πάλας

Κοντά στην επιστροφή στις νίκες έφτασε η Σουόνσι, όμως ισοφαρίστηκε στο 89' από την Εβερτον. Παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα αυτό την έφερε στην τελευταία θέση της κατάταξης, η εμφάνιση ήταν βελτιωμένη και αυτό το στοιχείο κράτησε ο προπονητής Μπομπ Μπράντλι, βάζοντας στην άκρη την πικρία για την απώλεια δύο βαθμών. Από την άλλη, δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα από τη Μάντσεστερ Σίτι η Κρίσταλ Πάλας και τα... σύννεφα πυκνώνουν. Οι Λονδρέζοι μετρούν πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, η άμυνά τους... μπάζει και η ομάδα χάνει έδαφος στη βαθμολογία. Αναπόφευκτα, ο προπονητής Αλαν Πάρντιου γίνεται στόχος κριτικής. «Εχω εμπειρία τέτοιων καταστάσεων. Χρειαζόμαστε μια νίκη που θα πάρει από πάνω μας την πίεση. Καταλαβαίνω τις ανησυχίες των οπαδών, βλέπουν να γίνονται απίστευτα λάθη, που κοστίζουν βαθμούς. Η Σουόνσι... άγγιξε την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Εβερτον, ίσως τα καταφέρει αυτή τη φορά. Η Κρίσταλ Πάλας είναι ντεφορμέ και αμυντικά εμφανίζεται ευάλωτη, ενώ ο προπονητής της τελεί υπό πίεση.

Σουόνσι - Κρίσταλ Πάλας 1 DNB (1.80)

Ρέντινγκ - Μπρίστολ Σίτι

Η Ρέντινγκ συνέχισε νικηφόρα και αναρριχήθηκε κι άλλο στη βαθμολογία, περνώντας στην 3η θέση. Η Μπέρτον μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα, αλλά σταδιακά ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού, είχε μια ευκαιρία με τον νεαρό φορ Σάμουελ, ο οποίος δεν λάθεψε την δεύτερη φορά κι άνοιξε το σκορ στο 22’. Λίγο αργότερα, στο 29’ ο Γουίλιαμς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Εριξε ρυθμούς στο δεύτερο με΄ρος, κινδύνεψε να δεχτεί γκολ, αλλά «σφράγισε» τη νίκη στο 77’ με αυτογκόλ αμυντικού έπειτα από ωραία προσπάθεια του Μεϊτέ. Από την άλλη, η Μπρίστολ Σίτι ήταν άτυχη κόντρα στην Μπέρμιγχαμ, άξιζε καλύτερης τύχης από την ήττα. Μπήκε διστακτικά στο ματς, αλλά δεν το πλήρωσε, καθώς αρχικά το δοκάρι και στη συνέχεια ο γκολκίπερ Φίλντινγκ σταμάτησαν τις προσπάθειες των αντίπαλων επιθετικών, ενώ στην καλύτερη δικιά της στιγμή η κεφαλιά του Αμπρααμ αποκρούστηκε δύσκολα παό τον αντίπαλο γκολκίπερ. Ηταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε κοντά στο γκολ με το φάουλ του Τόμλιν, αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. «Είμαι απογοητευμένος που φεύγουμε από το παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό όφελος. Τι ποντάρουμε; Στα… πάνω της βρίσκουμε τη Ρέντινγκ, κάνει «νερά» η Μπρίστολ Σίτι, ιδιαίτερα εκτός έδρας. Δεν μπορούμε να προσπεράσουμε εύκολα τον άσο, η απόδοση του οποίου είναι ικανοποιητική. Θα μπει στις επιλογές μας.

Ρέντινγκ - Μπρίστολ Σίτι 1 (2.50)

Γουίμπλετον - Φλίτγουντ Τάουν

Θετικός πόντος για τη Γουίμπλετον στην δύσκολη έδρα της Μίλγουολ (0-0), με τους «Ντονς» να διατηρούν το εκτός έδρας αήττητο τους (έχουν να ηττηθούν εκτός έδρας από την πρεμιέρα). Μετά από ένα σκληρό παιχνίδι (δέχτηκε και κόκκινη κάρτα), με πολλά τάκλιν και λίγες φάσεις, οι δύο ομάδες εξουδετέρωσαν τις δυνάμεις τους και η ισοπαλία ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Όσο για τη Φλίτγουντ; Με θετικό αντίκτυπο κλείνει ο μαραθώνιος που κλήθηκε να πάρει μέρος, περίπου πριν 20 ημέρες, με την ομάδα του Στρατού να είναι σε πολύ καλή φόρμα και να προέρχεται από 3 σερί νίκες (η μία έφερε την πρόκριση στο Fa Cup). Ο Ρόσλερ είδε το ροτέισον του να αποδίδει πολύ καλά και η ομάδα του να βγάζει φρεσκάδα παρά τα 6 παιχνίδια σε διάστημα 18 ημερών. Ενθουσιασμένος ο Γερμανός τεχνικός από την απόδοση του δεύτερου μέρους με την Σριούσμπερι (3-0), ζήτησε από τους παίχτες του να έχουν ανάλογη συνέχεια και στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι, με την Γουίμπλεντον. Ποια είναι η επιλογή μας; Η Γουίμπλεντον εντός έδρας είναι επιθετική, με τις πρόσφατες 5αρες στην Μπέρι να μην είναι ξεχασμένες. Από την άλλη η Φλίτγουντ Τόυν σκοράρει με ευκολία, ενώ ο Ρόσλερ ζητά από τους παίχτες του την συνέχιση του νικηφόρου σερί. Το όβερ στο 1.95.

Γουίμπλετον - Φλίτγουντ Τάουν Over (1.95)

Περισσότερα σημεία για ποντάρισμα στο Foxbet.gr!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags