Facebook Pixel “Θα είμαι η φωτεινή σκιά του Γκιστ”
| 2016-11-26 14:35:00

“Θα είμαι η φωτεινή σκιά του Γκιστ”

“Θα είμαι η φωτεινή σκιά του Γκιστ”

Ο Κένι Γκάμπριελ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο χθεσινό (25/11) παιχνίδι με την Νταρουσάφακα και μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ για την πρώτη του εμπειρία με το “τριφύλλι” στο στήθος, αλλά και για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος του Παναθηναϊκού απ’ αυτόν στο παρκέ.

Για την πρώτη εμπειρία του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού: “Δεν το περίμενα… Μου αρέσει εδώ… Για την ακρίβεια, ξετρελάθηκα!. Ήταν μια τρομερή πρώτη εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, μαζί με αυτή την ομάδα και τον υπέροχο κόσμο της. Διπλά χαρούμενος θα έλεγα που το ντεμπούτο μου συνδυάστηκε με μια μεγάλη νίκη, στην οποία φανερώσαμε στα τελευταία λεπτά την απαραίτητη ψυχραιμία και επιμονή που διαθέτουμε σαν ομάδα”.

Για το ντεμπούτο του: “Έκανα μόλις μία προπόνηση και κατευθείαν ο κόουτς Πασκουάλ με εμπιστεύθηκε και με… έριξε στον αγώνα. Ήταν μια… επώδυνη εμπειρία (σ.σ. γέλια), αλλά με βοήθησε να καταλάβω πολλά. Έχω δρόμο μπροστά μου για να μάθω αυτά που πρέπει… Ακόμα μαθαίνω πολλά, αλλά θέλει υπομονή, σκληρή δουλειά κάθε ημέρα και γρήγορα θα φθάσω στο στόχο μου”.

Για τις αναμνήσεις που έχει από τη θητεία του στο Ρέθυμνο: “Στο Ρέθυμνο πέρασα φανταστικά. Ήμουν χαρούμενος κι έπαιζα το μπάσκετ που ξέρω… Με παρακαταθήκη την εμπειρία μου στην Κρήτη θα προσαρμοστώ πολύ πιο γρήγορα στο πρωτάθλημα, θα βοηθήσω την ομάδα μου να παίρνει τις νίκες που θέλει στην Α1, όπως και να φθάσει όσο το δυνατό πιο ψηλά στην Ευρωλίγκα”.

Για τη σύντομη παρουσία του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν: “Η Λοκομοτίβ δεν ήταν κακή επιλογή… Απλά δεν ταίριαξα εκεί… Προσπαθήσαμε όλοι στο σύλλογο να το κάνουμε να πετύχει, αλλά δε μας βγήκε… Στο τέλος της… ημέρας η όλη κατάσταση δεν ήταν σωστή και ευτυχώς βρέθηκε η πρόταση του Παναθηναϊκού. Πλέον, είμαι εδώ και σχεδιάζω διαφορετικά το μέλλον”.

Για το τι θα βλέπουν από τον ίδιο οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού: “Μεγάλες ποσότητες ενέργειας μέσα στο παρκέ και πάντα ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μου! Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού σίγουρα δεν θα ξεχάσουν τον Γκιστ, μέσα από τις εμφανίσεις μου (σ.σ. γελάει). Πρόκειται για έναν φοβερό παίκτη, που δύσκολα καλύπτεται το κενό του, αλλά εγώ θα προσπαθήσω να γίνω η… φωτεινή σκιά του!”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags