Facebook Pixel Σοκ στον ΠΑΟΚ: Έτσι αντέδρασαν οι παίκτες στις κατηγορίες του Ίβιτς!
| 2016-11-29 01:08:00

Σοκ στον ΠΑΟΚ: Έτσι αντέδρασαν οι παίκτες στις κατηγορίες του Ίβιτς!

Σοκ στον ΠΑΟΚ: Έτσι αντέδρασαν οι παίκτες στις κατηγορίες του Ίβιτς!

Πώς αντέδρασαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μόλις ενημερώθηκαν για τις δηλώσεις-φωτιά του προπονητή τους; Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις και τι έγινε στην Τούμπα!

Ένα απίστευτο μπάχαλο επικρατεί στον ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες, καθώς μετά το κάζο με τον Ατρόμητο, όπου προηγήθηκαν 3-1 και τελικά έχασαν 3-4 στην Τούμπα, ακολούθησαν γιούχα, «λαϊκά δικαστήρια» και φυσικά, οι τρομερές καταγγελίες του Ίβιτς (δείτε τις και σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ)!

Μετά λοιπόν το «κράξιμο» από τους οπαδούς, οι παίκτες του Δικεφάλου είχαν να αντιμετωπίσουν και την τρομερή επίθεση που έγινε εναντίον τους, από τον ίδιο τον προπονητή τους. Ο Ίβιτς άλλωστε, μίλησε ξεκάθαρα στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε ότι κάποια γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ ήταν… περίεργα και άφησε να εννοηθεί ότι συγκεκριμένοι παίκτες είχαν μειωμένη απόδοση επίτηδες!

Όπως ήταν λογικό, η τοποθέτηση αυτή «πάγωσε» τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, οι οποίοι έφυγαν αμίλητοι και με σκυμμένο κεφάλι από το γήπεδο. Άμεσα ενημερώθηκαν για όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου και εκεί το ΣΟΚ ήταν μεγαλύτερο, ακόμα και από την ανατροπή του Ατρομήτου.

Μάλιστα, υπήρξαν και κάποιες αντιδράσεις και πλέον η αναστάτωση είναι μεγάλη στο εσωτερικό της ομάδας. Μετά την επικοινωνία των αρχηγών και του Ίβιτς με τον Ιβάν Σαββίδη, αναμένεται την Τρίτη να υπάρξει και τετ α τετ των παικτών με τον Σέρβο κόουτς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η απάντηση Μάτος σε Ίβιτς... On camera! (BINTEO)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags